DINNER W FRIENDS

By9SGkv2okWVJgFr2eeBGL_kSv2JZZoa6UTD66QO9gE
61

Last nights dinner, good food and friends <3  Wearing dress from Day birger et mikkelsen/ Belt from Nly Trend by Janni 

Lite bilder från igår, tog visst inte så många men några stycken iallafall. :-) Det var ju Social Media Gala så mycket folk man kände igen, vi hade ett härligt bord fyllt med vänner så det var extra kul. Jag och Alex hade väldigt kul ihop enligt bilderna, haha! ;-) Jag hade ju planerat att ha min fina långklänning (den blåa, of course) men efter lite chattande i whatsapp-gruppen vi har så kändes den alldeles för uppklädd. Så 10 minuter innan taxin kom rotade jag runt i garderoben och valde den här klänningen tillslut. Dansvänlig var den så det var bra! Dansade på några timmar efter maten men åkte hem och sov tillslut, hade kul med gänget fram tills dess. Nu ska jag vidare på söndagmiddag med syster och lillan, perfekt söndagsaktivitet. Puss på er <3

//Some pictures from last night, didn’t take too many pictures but at least a few. :-) It was Social Media Gala so there was a lot of people you knew, we had a table filled with friends so that was extra fun. Me and Alex had really fun together according to these pics, haha! ;-) I’d planned to wear my beautiful long dress (the blue one, of course) but after some chatting in the whatsapp group we have I felt that it was way too over dressed. So 10 minutes before my car arrived I started to go crazy in my wardrobe and chose this dress in the end. Dance friendly so that was good! Danced for a few hours after the dinner but went home for some sleep afterwards, had a great time with the gang until then. Now I’m heading to have sunday dinner with my sister and the little one, perfect sunday activity. Hugs <3

5 reaktioner på “DINNER W FRIENDS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.