JUNGLE TONES

janni-deler-jungle-tonesDSC_3653-Redigera
janni-deler-jungle-tonesDSC_3679
janni-deler-jungle-tonesDSC_3699-Redigera
janni-deler-jungle-tonesDSC_3676-Redigera
janni-deler-jungle-tonesDSC_3695-Redigera
janni-deler-jungle-tonesDSC_3711-Redigera
Chiquelle top/ Imso.com skirt (here!)/ Dsquared bag/ Soludos shoes

God morgon babes! Här har det varit regn nästan hela dagen så vi har tagit en massage och jobbat ikapp lite. Skönt med en mellandag när man egentligen bara tar hand om sig. :-) Här är min look från middagen igårkväll, körde på en och samma ton rakt igenom. Har tagit med mig ett par klackar hit men tror inte jag kommer få användning av dom, alla här är som sagt väldigt “chill”. Många går barfota, helt underbart haha! Man slappar till sig själv helt enkelt, skönt det med. Ha en härlig lördag sålänge, puss! <3

//Good morning babes! Here it’s been raining almost all day so we had a massage and got some work done. Nice with a day where you don’t do much except taking care of yourself. :-) Here’s my look from last nights dinner, went for one tone all the way through. Brought one pair of heels with me here but I guess I won’t use them too much here, everyone is very “chill”. Lots of people walk around barefoot, it’s just amazing haha! You get comfy here, that’s nice too. Have a great saturday, hugs! <3

10 reaktioner på “JUNGLE TONES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.