HORSEBACK RIDING

janni-deler-horseback-riding-byronbayIMG_1473
janni-deler-horseback-riding-byronbayIMG_1483
janni-deler-horseback-riding-byronbayIMG_1491
janni-deler-horseback-riding-byronbayIMG_6599 2
janni-deler-horseback-riding-byronbayIMG_1487
janni-deler-horseback-riding-byronbayIMG_1511

Such a cool thing to do while experiencing Byron Bay – horseback riding on the beach!

Jag red i några år när jag var liten, av någon anledning så blev jag rädd för hästar efter det. Har några minnen av hästar som bet mig i fingrarna och knuffades, efter det fick jag nog ganska stor respekt för hästar. Men – det är ju så sjukt mäktigt att hoppa upp på en stor häst och bara njuta. Det var riktigt härligt att vara ett gäng och bara gå vid strandkanten på morgonen. Kommer vilja göra mer sånt från och med nu! Om ni undrar varför jag har ryggsäcken på magen så är det först och främst för att den slog mig på ryggen när det guppade och även för att jag i början märkte att min mobil hade ramlat ur… Var helt säker på att jag aldrig skulle se den igen men ledaren galopperade bort och kom i full fart tillbaka med mobilen i handen. ;-) Där hade jag tur! Vi har som ni kanske märkt det helt fantastiskt här borta, kom precis hem från en supermiddag och ska sova. När vi vaknar är det dags för hike till något vattenfall! Vill. Aldrig. Åka. Härifrån. Ha en fin lördag hjärtan, puss! <3

//I used to do horseback riding when I was little, for some reason I got scared of horses. Have a few memories when horses bit my fingers and pushed me, after that I think I got a lot of respect for horses. But – it’s such a powerful feeling to jump up on a big horse and just enjoy it. It was so nice to be a group of people and just walk on the beach in the morning. Want to do more of that from now on! If you’re wondering why I have my backpack on my stomach it’s first of all because it hit me in the back every time it was a bump and also because I noticed my phone was missing and fell out… Was totally sure I would never see it again but the leader took off in gallop and came back in full speed with the phone in his hand. ;-) I was lucky! We have as you’ve probably noticed a really good time here, we just got back from a super dinner and will get some sleep. When we wake up it’s time for a hike to see a waterfall! Never. Want. To. Leave. This. Have a great saturday loves, hugs! <3

13 reaktioner på “HORSEBACK RIDING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.