Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:02 | December 13, 2015

WINDY BEACH

janni-deler-tomorrow-lindexDSC_3339 janni-deler-tomorrow-lindexDSC_3453 janni-deler-tomorrow-lindexDSC_3370 janni-deler-tomorrow-lindexDSC_3355 janni-deler-tomorrow-lindexDSC_3462 janni-deler-tomorrow-lindexDSC_3353 copy janni-deler-tomorrow-lindexDSC_3366 janni-deler-tomorrow-lindexDSC_3631 janni-deler-tomorrow-lindexDSC_3626

Lindex Tomorrow top and pants (out in stores in January!)

En liten färgklick kommer här, så jag trivs allra bäst. :-) Jag och Lisa gick ner till stranden för några kvällar sedan och ljuset var väldigt fint och himlen väldigt dramatisk. Tyckte det var så fint! Självklart passade vi på att fota lite, hehe. Jag fick låna med mig det här setet från Lindex, det är en ny kollektion som släpps i Januari som en tjej som heter Josefin har designat. Big like! Ska försöka komma ihåg att påminna er när det är ute. :-) Återigen – jag är kär i Byron Bay. Om man kan vara kär i ett ställe… Hörs snart, puss!

//A little colour bomb is here, the way I feel the best. :-) Me and Lisa went down to the beach a few nights ago and the light was so beautiful and the sky was very dramatic. Thought it looked so cool! Of course we had to shoot some, hehe. I got to borrow this set from Lindex, it’s a new collection that will be released in January that a girl called Josefin designed. Big like! Will try to remember telling you guys when it’s out. :-) Once again – I’m in love with Byron Bay. If it’s possible to fall in love with a place… Talk soon, hugs!


14 kommentarer14 kommentarer om “WINDY BEACH”

  Riktigt fin färg på setet! :) Älskar dom sista 2 bilderna!! :D

  Reply

  Otroligt fint. och färgen klär dig riktigt bra.

  Reply

  Så snygg janni!!!! Drömmigt set, glöm inte att påminna när det kommer ut! ;)

  Reply

  Hej Janni. Har följt din blogg vadligt lange och tycker du postar sa himla fina bilder. Sa kul att se att ni ar i Australien nu da jag och min tvillingsyster har bott har sedan 2009. Blev jatte sugen pa att aka till Byron Bay nu. Letar efter ett nytt objektiv for tillfälligt och undrar om dessa bilder ar tagna med ett 85mm eller rekommenderar du nagot annat? Skulle vara jatte tacksam for svar :) xx

  Reply

  Hej fina du! Åh vad härligt, älskade Byron! Det här är plåtat med 50mm f1,4 :-) Kram!

  Reply

  Wow vilka fantastiska bilder. Lindex borde verkligen ha dessa bilder med dig som modell i sin reklam för kläderna!! Du är grym! Ha en forsatt bra vistelse i Aus, jag älskar det landet! Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här