WINDY BEACH

janni-deler-tomorrow-lindexDSC_3339
janni-deler-tomorrow-lindexDSC_3453
janni-deler-tomorrow-lindexDSC_3370
janni-deler-tomorrow-lindexDSC_3355
janni-deler-tomorrow-lindexDSC_3462
janni-deler-tomorrow-lindexDSC_3353 copy
janni-deler-tomorrow-lindexDSC_3366
janni-deler-tomorrow-lindexDSC_3631
janni-deler-tomorrow-lindexDSC_3626

Lindex Tomorrow top and pants (out in stores in January!)

En liten färgklick kommer här, så jag trivs allra bäst. :-) Jag och Lisa gick ner till stranden för några kvällar sedan och ljuset var väldigt fint och himlen väldigt dramatisk. Tyckte det var så fint! Självklart passade vi på att fota lite, hehe. Jag fick låna med mig det här setet från Lindex, det är en ny kollektion som släpps i Januari som en tjej som heter Josefin har designat. Big like! Ska försöka komma ihåg att påminna er när det är ute. :-) Återigen – jag är kär i Byron Bay. Om man kan vara kär i ett ställe… Hörs snart, puss!

//A little colour bomb is here, the way I feel the best. :-) Me and Lisa went down to the beach a few nights ago and the light was so beautiful and the sky was very dramatic. Thought it looked so cool! Of course we had to shoot some, hehe. I got to borrow this set from Lindex, it’s a new collection that will be released in January that a girl called Josefin designed. Big like! Will try to remember telling you guys when it’s out. :-) Once again – I’m in love with Byron Bay. If it’s possible to fall in love with a place… Talk soon, hugs!

14 reaktioner på “WINDY BEACH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.