AUSSIE BREAKFAST

janni-deler-aussie-breakfastDSC_3105
janni-deler-aussie-breakfastDSC_3129
janni-deler-aussie-breakfastDSC_3106 copy
janni-deler-aussie-breakfastDSC_3111

Chia pudding, fruit, eggs and coffee…

God morgon till er där hemma! Här är det kväll och vi ska snart sova, vi ska upp riktigt tidigt för en rolig aktivitet… Jag ska hoppa fallskärm igen!!! Finally! :D Är typ mer nervös den här gången, vet inte varför. Borde vara tvärtom eftersom det var det roligaste jag gjort, men det är ju inte så normalt att hoppa ut ur ett flygplan så kanske därför haha! ;-) Efter det ska vi käka hotellfrulle igen, jag älskar frukosten vi får här på hotellet. Chiapudding, frukt i mängder, bananbröd, ägg och massa kaffe. Kommer bli gott att hugga in på efter lite air-time. Wish me luck! Puss <3

//Good morning babes! Here it’s night time and we’re soon going to sleep, we’re waking up really early tomorrow for a pretty fun activity… I’m doing sky diving again!!! Finally! :D I’m more nervous this time, don’t know why. Should be the opposite since it was the funniest thing I’ve ever done, but it’s not really normal to jump out of a plane so maybe that’s why haha! ;-) After that we’re having hotel breakfast again, I love the breakfast we get here at the hotel. Chia pudding, lots of fruits, banana bread, eggs and tons of coffee. Will be nice to dig in to after some air-time. Wish me luck! Hugs <3

5 reaktioner på “AUSSIE BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.