WATERFALL HIKE

janni-deler-waterfall-hike-byronbayDSC_3251
janni-deler-waterfall-hike-byronbayDSC_3234

Waterfall in the middle of the rain forest!

Vi försöker ju hinna med allt vi kan på de här dagarna, vi ska ju bara vara här i en vecka totalt… Så vi har bara några dagar kvar! Ärligt talat så känns det som vi varit här längre, det är nog för att vi redan hunnit göra massa saker! :-) Vi åkte upp en bit för att gå på en hike, och vi började med att kolla in vattenfallet uppifrån. Wow säger jag bara, naturen är ju för häftig! Efter det gick vi hiken och avslutade med att bada vid vattenfallet, men bilderna därifrån får ni sen. Internet här är så segt så man kan knappt uppdatera bloggen, men jag kämpar på haha (det tar lite tid bara..)! Puss, ha en fin kväll <3

//We’re trying to do as much as possible these days, we’re just spending a week here in total… So we only have a few days left! To be honest it feels like we’ve been here longer, I guess it’s because we’ve done a lot of things already! :-) We drove up to go for a hike, and we started with checking out the waterfall from above. I can just say wow, nature is just too cool! After that we walked the hike and finished with a swim by the waterfall, but the pictures of that have to come up later. The internet is so slow so I can barely update my blog, but I’m trying my best haha (it just takes a while..)! Hugs, have a lovely night <3

6 reaktioner på “WATERFALL HIKE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.