ROBE LIFE

janni-deler-robe-life-byronbayDSC_3655
janni-deler-robe-life-byronbayDSC_3651
janni-deler-robe-life-byronbayDSC_3669
janni-deler-robe-life-byronbayDSC_3668
janni-deler-robe-life-byronbayDSC_3661
janni-deler-robe-life-byronbayDSC_3653

Lunchin’ in my robe after an exciting morning!

Såhär spenderade vi dagen efter vårt fallskärmshopp, vi käkade en lunch på restaurangen vid poolen. All mat här är så otroligt fräsch! Jag åt sparris med halloumi och pesto, såklart blev det sötpotatispommes till det. Får inte nog! ;-) Jag har haft på mig den här morgonrocken varje dag sen jag kom hit, jag är ju redan besatt av morgonrockar och blev lite extra besatt nu när man fick såna här fina. Idag har verkligen varit en av de bästa dagarna på länge, har känt mig så glad och lycklig från morgon till kväll. Finns ingen bättre känsla, kommer lägga mig med ett stort smile på läpparna nu! Ska visa er lite outfits härifrån också, har fotat lite men inte hunnit varken redigera eller ladda upp då internet är så slooow. Kanske är bra det med ibland, man gör annat än att sitta fast framför datorn. Puss sålänge! <3

//This is how we spent our day after the skydive, we had lunch at the restaurant by the pool. All the food here is so fresh! I had asparagus with halloumi and pesto, of course needed to add some sweet potato fries. Can’t get enough! ;-) I’ve been wearing this robe every day since I got here, I’m already obsessed with robes and a little more now when we got these beautiful ones. Today’s really been one of the best days in a long time, I’ve been so happy and thankful from morning til night. There’s no better feeling, will go to bed with a huge smile now! Will show you some outfits from here too, have lots of photos but no time to edit or enough internet to upload pictures since it’s so slooow. Maybe good too sometimes, you do other things instead of sitting hooked to your computer. Hugs babes! <3

8 reaktioner på “ROBE LIFE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.