CLIFFS

janni-deler-rocks-look-broken-headDSC_4512
janni-deler-rocks-look-broken-headDSC_4536
janni-deler-rocks-look-broken-headDSC_4544 copy
janni-deler-rocks-look-broken-headDSC_4561
janni-deler-rocks-look-broken-headDSC_4531
janni-deler-rocks-look-broken-headDSC_4568

Primark hat/ Lindex shirt/ Levis shorts

Hej hjärtan! Nu är vi äntligen i Dubai… Wow vilken resa det har varit för att komma hem, så less på att vänta och sitta upp nu haha! Vill bara lägga mig i en säng. ;-) Det hände en sjukt obehaglig sak på vägen ner till landningsbanan, jag har ju flugit en del men aldrig varit med om något liknande! Vi skulle landa och när vi var precis ovanför landningsbanan så kändes det som vinden fångade oss och helt plötsligt var vi påväg upp igen. Så vi lyfte och fick åka ett varv uppe i luften igen och göra ett “andra försök” att landa. Paniken just då, vi var ju försenade för att det var något fel på planet så hundra tankar gick igenom huvudet. Andra försöket landade vi iallafall och nu har vi bara sista flighten hem till Stockholm vilket är ca 7 timmar. Har aldrig längtat hem så mycket som nu! Hade dock gärna varit kvar på stranden i min klassiska vacay-look, har äntligen hittat den perfekta oversized skjortan som jag i princip levt i senaste dagarna. :-) Hörs i Stockholm nästa gång, can’t wait… Puss! <3

//Hi loves! Now we’re finally in Dubai… Wow it’s been a long trip to get home, so tired of waiting and sitting up now haha! Just want to lay down in a bed. ;-) Something really scary happened on our way down to the airport, I’ve been flying quite a lot but this never happened before! We we’re about to land and when we were right above the landing strip it felt like the wind got us and all of a sudden we were on our way up again. So we flew up and took another lap around in the air and went in for a “second try” to land. The panic right that second, we were delayed because it was something wrong with the plane so I had like 100 thoughts in my head. On the second try we landed and now we only have on more flight back to Stockholm which is about 7 hours. Never wanted to come home as much as now! Even though I would’ve loved to still be on that beach in my classic vacay-look, finally found the perfect oversized shirt which I’ve been wearing almost every day lately. :-) Talk to you in Stockholm next time, can’t wait… Hugs! <3

9 reaktioner på “CLIFFS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.