FINALLY

janni-deler-finally-home-byronDSC_4625
janni-deler-finally-home-byronDSC_4228
janni-deler-finally-home-byronDSC_4229
janni-deler-finally-home-byronDSC_4230

Happy and ready for dinner!

TOUCHDOWN Sverige! Det har aldrig, och då menar jag aldrig, varit så skönt att landa på svensk mark. Vi räknade ut på planet att vi hade 55 timmar resa från dörr till dörr, det är ju helt galet!? Nästa gång jag åker till Australien så ska jag vara där länge och förhoppningsvis inget strul på vägen. ;-) Har haft det fantastiskt så det känns ändå värt den jobbiga resan hem. Ska berätta mer om den i helhet snart, nu är jag alldeles för seg i skallen för att skriva något bra haha! Har legat raklång i sängen sen jag kom innanför dörren, nu däremot måste jag hoppa in i duschen. Förstår det knappt själv men jag ska iväg på julmiddag med alla på kontoret, skulle ju kommit hem igår så då hade det varit lugnt men idag känns det lite tungt att klä upp sig och vara social. Tror att det är smart däremot för att slippa jetlagen. Vill ju träffa alla också innan alla åker iväg för julfirande! Hoppas ni har en underbar kväll så hörs vi imorgon igen när jag är människa. Puss <3

//TOUCHDOWN Sweden! It’s never been, and I mean never, so nice to land on swedish ground. We figured out on the plane home that we’ve had a 55 hours trip from door to door, it’s just insane!? Next time I’m going to Australia I will stay for a long time and hopefully not have problems on the way. ;-) Had such a nice time though so it actually feels worth the terrible trip home. Will tell you more about the whole week soon, now I’m way too tired to write something good haha! Been laying down straight in my bed since I got back, now on the other hand I have to jump in the shower. Can’t almost believe it myself but I’m heading to a christmas dinner with everyone from the office, since I was supposed to land yesterday it would’ve been fine but today it feels pretty hard to get dressed and be social. Think it’s smart though to kill the jetlag. Want to see everyone too before everyone goes away for christmas! Hope you guys have a lovely night and I’ll talk to you tomorrow again when I’m human. Hugs <3

3 reaktioner på “FINALLY”

 • ilona says:

  I have thought that if you have a little bag, where do you keep your kamera? Or takes someone of your friends it to their bag or do you keep it in your hand? :D haha weird question maybe but I have thought it cause I would want to take my camera everywhere I go but sometimes it’s really hard because of a little bag.. :DD And you have such amazing blog, keep going in the same way!! Absolutely my favorite :)

  • janni says:

   I usually have it around my neck if I have a small bag, haha! :-) Thanks babe and big hug! <3

 • io games says:

  haha weird question maybe but I have thought it cause I would want to take my camera everywhere I go but sometimes it’s really hard because of a little bag..

Leave a Reply

Your email address will not be published.