TOP SHOP

janni-deler-top-shop-byronbayDSC_4237
janni-deler-top-shop-byronbayDSC_4234
janni-deler-top-shop-byronbayDSC_4267 copy
janni-deler-top-shop-byronbayDSC_4257
janni-deler-top-shop-byronbayDSC_4251
janni-deler-top-shop-byronbayDSC_4281
janni-deler-top-shop-byronbayDSC_4243
janni-deler-top-shop-byronbayDSC_4272

Acai bowls at Top Shop yesterday <3

God morgon hjärtan! Change of plans, vi är fortfarande i Australien… Haha, största skämtet! Vi kom till flygplatsen igår och var väldigt redo för att åka hem, vi alla tyckte det var så skönt att flyga över natten för det skulle vara lätt att sova… Flyget var försenat så vi höll tummarna att det bara skulle vara någon timme så vi skulle hinna med vårt flyg från Dubai. Men – flyget blev inställt vilket vi fick reda på 2 på natten(!). Vi checkade in på ett hotell där vi är nu och ska snart åka tillbaka mot flygplatsen. Håll tummarna att allt går som det ska idag! Lite svårare när det är så himla långt hem, inte direkt så man bara kan hoppa på nästa flyg och komma hem några timmar sent. Om vi har tur kommer vi “bara” 24h försent. ;-) Vi åt på Top Shop innan vi lämnade Byron Bay iallafall, tack för tipset fina ni! Grymt mysigt ställe och riktigt bra Acai-bowls. Nu ska jag packa ihop för andra gången och hoppas hoppas att vi kommer iväg! Kärlek <3

//Good morning loves! Change of plans, we’re still in Australia… Haha, biggest joke ever! We arrived to the airport yesterday and was so ready to go, we all thought it was so nice to fly during the night since it’s easier to sleep… Our flight was delayed so we held our fingers crossed it was just an hour so we could catch out flight from Dubai. But – the flight got cancelled and they told us 2 in the morning(!). We checked in to a hotel where we’re at now and we’re soon heading to the airport. Fingers crossed everything goes as planned today! A bit harder when it’s such a long flight back, it’s not like you can just go on the next flight and arrive back home a few hours late. If we’re lucky we’ll “just” be 24 hrs late. ;-) We had food at Top Shop before we left Byron Bay anyhow, thanks for the tip babes! Really nice place and very good acai bowls. Time to pack up for the second time and hopefully we’ll get on our way! Love <3

12 reaktioner på “TOP SHOP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.