BACKPACK AND BOOTS

janni-deler-backpack-bootsDSC_3544-Redigera
janni-deler-backpack-bootsDSC_3501-Redigera
janni-deler-backpack-bootsDSC_3535-Redigera
janni-deler-backpack-bootsDSC_3477-Redigera
janni-deler-backpack-bootsDSC_3519-Redigera
janni-deler-backpack-bootsDSC_3469-Redigera copy
janni-deler-backpack-bootsDSC_3497-Redigera
janni-deler-backpack-bootsDSC_3522-Redigera

Glasses from Spain/ Lindex scarf/ Borrowed dress/ Stella McCartney bag and Acne shoes from Yoox.com

En look från Australien, boots och runda brillor! Gillar’e! :-) Yoox gav mig i uppdrag att välja ut några pieces och sätta ihop till några olika outfits, först ut är denna där jag stylat bootsen från Acne och ryggsäcken från Stella McCartney med en svart enkel klänning. Älskar både bootsen och väskan, har använt ryggsäcken varje dag där borta. Min kamera får precis plats så jag behöver inte släpa på en större väska, vilket underlättar en del! ;-) Yoox är en hemsida jag inte haft koll på innan men några av mina favoritmärken finns där och de säljer både in season och end of season – vilket betyder att det är en hel del rabatt på vissa plagg. Klickar ni in er på länken ovan ger det er 25% rabatt (woho!). Kanske vill ni köpa någon fin julklapp till er själva eller till någon ni gillar. :-) Nu ska jag fortsätta på min slappar-lördag, tv, mat och chill i mina myskläder. Puss på er <3

//A look from Australia, boots and round glasses! Like it! :-) Yoox asked me to choose some pieces from their website and create some outfits with the pieces, first up is this one where I styled these boots from Acne and the backpack from Stella McCartney with a simple black dress. Love both the boots and bag, I’ve been using this backpack every day over there. My camera fits perfectly so I don’t have to carry around on a bigger bag, which makes it a bit nicer! :-) Yoox is a website that I haven’t really known much about before but some of my favorite brands are there and they sell both in season and end of season – which means a lot of discount on a lot of pieces. If you click on the link above it will give you 25% discount to those who lives in Sweden (sorry to you that don’t, will try to make it to you too next time). Maybe you want to treat yourself or someone you like with a nice christmas gift. :-) Now I will continue with my lazy saturday, tv, food and just chill in my comfy clothes. Hugs loves <3

13 reaktioner på “BACKPACK AND BOOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.