B&W

janni_35-amanda
Janni_33amanda
janni_42 copy
janni_44-amanda
janni_36-amanda

She made me bikini/Bagatiba jewelry       Photos by: Amanda Gylling

God morgon på er! Åh herre vad skönt det var att vakna upp hemma, var nästan ännu skönare igårkväll när jag äntligen fick gå och lägga mig i min egna säng. Den har aldrig varit så skön, haha! Jag och Lisa kämpade oss ut på julmiddag med gänget från kontoret och jag är superglad att vi gjorde det, så himla fint uppstyrt och mysigt att hänga med alla. <3 Fick precis bilderna ovan skickade till mig av Amanda, vi mötte upp med henne i Byron för att plåta lite och jag måste bara säga – vilken grym tjej! Superhärlig, glad och riktigt talangfull! Det var hon som vann förra årets tävling om jobbet i Australien som ni kan söka nu, ska skriva mer om det snart. :-) Nu ska jag jobba ikapp och sen bara chilla, ska troligtvis hänga med min syster lite senare. Som jag längtat! Hörs senare hjärtan, puss <3

//Good morning! Oh my it was so nice to wake up at home, it was almost even nicer last night when I finally got to go to sleep in my own bed. It has never been so cozy, haha! Me and Lisa made a real effort and went to a christmas dinner with the team from the office and I’m really glad we did, it was so well organized and so cozy to hang out with everyone. <3 Just got these pictures from Amanda, we met up with her in Byron to shoot some and I just have to say – what a cool girl! So nice, happy and very talented! She was the one who won last years competition about the job in Australia that you now can apply for, will tell you more soon. :-) Now I have to catch up on some work and then just chill, will probably hang out with my sister later. Can’t wait! Talk later loves, hugs <3

11 reaktioner på “B&W”

Leave a Reply

Your email address will not be published.