MORNING READING

janni-deler-cover-veckorevynDSC_4300
janni-deler-cover-veckorevynDSC_4296 copy
janni-deler-cover-veckorevynDSC_4291

Cover girl of VeckoRevyn this month, and avo toast for breakfast…

Goood morgon! Vaknade väldigt tidigt imorse, vet inte om det är jetlag eller för att jag vilade typ hela dagen igår. Skönt iallafall att äntligen känna sig utvilad, behövde en dag hemma för att bara landa lite och umgås med mig själv. :-) På tal om mig själv så möttes jag av den här tidningen när jag kom innanför dörren, det var alltså det här jag plåtade för ett tag sedan med VeckoRevyn! Det är mitt tredje omslag för den tidningen och jag blir lika glad varje gång, blir fortfarande lika chockad varje gång jag ser det haha! När jag var och handlade mat igår och såg mig själv där bland tidningarna, knäpp känsla. :-) Det handlar om träning och hur jag tänker när jag reser, så om ni är intresserade av det ska ni skaffa er tidningen. Gick och köpte färskt bröd nu imorse, var typ ensam i butiken eftersom det var så tidigt. Toppade med mosad avokado, perfekt kokat ägg och havssalt… Favoriten just nu! Hoppas ni har en fin söndag så hörs vi snart, puss <3

//Goood morning! Woke up really early this morning, don’t know if it’s because of jet lag or because I rested almost all day yesterday. Feels good to finally feel rested, needed a day at home just to land a little and just spend time with myself. :-) Speaking of myself I met this magazine as soon as I stepped inside my door, this was the thing I shot a while ago with VeckoRevyn! It’s my third cover for this magazine and I get just as happy every time, still gets so chocked every time I see it haha! When I went to the store yesterday and saw myself there by the magazines, such a weird feeling. :-) It’s mostly about training and how I think when I travel, so if that sounds interesting you should get it (in swedish though). Went and bought freshly baked bread this morning, I was almost alone in the store since it was so early. Topped it with mashed avocado, perfectly boiled egg and sea salt… My favourite right now! Hope you guys have a great sunday and I’ll talk to you soon, hugs <3

8 reaktioner på “MORNING READING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.