MINYON FALLS

janni-deler-waterfall-hike-byronbayDSC_3445
janni-deler-waterfall-hike-byronbayDSC_3303-Redigera
janni-deler-waterfall-hike-byronbayDSC_3401-Redigera
janni-deler-waterfall-hike-byronbayDSC_3434
janni-deler-waterfall-hike-byronbayDSC_3284-Redigera
janni-deler-waterfall-hike-byronbayDSC_3443

Hiking to swim by the waterfall!

God morgon babes! Hur mår ni idag? Snart är det julafton, känns galet… Har verkligen noll julkänsla, här hemma känns det som höst och i Australien var det sommar. Väldigt förvirrande, haha! Har ju en hel del bilder kvar från Australien, så jag kommer försöka posta det här innan det blir för “länge sedan”. Hoppas ni gillar det! :-) Vi gick ju en hike till ett vattenfall, Minyon Falls, jag har faktiskt aldrig varit vid ett innan och det var så otroligt häftigt! Vägen dit var så vacker också, regnskog deluxe. Vill göra mer sånt! Hade tänkt blogga detta igårkväll men jag somnade, varit så trött sen jag kom hem. Hoppas på att det vänder nu efter några lata dagar. :-) Ha en grym måndag, kärlek! <3

//Good morning babes! How are you today? Soon it’s christmas, feels crazy… Really have zero christmas feelings, here at home it feels like fall and in Australia it was summer. Very confusing, haha! Have lots of pictures left from Australia, so I’m going to try and post it here before it feels “too long ago”. Hope you like it! :-) We went for a hike to a waterfall, Minyon Falls, I’ve actually never been to one before and it was so cool! The way over there was so beautiful, rainforest deluxe. Want to do more of that! My plan was to blog this last night but I fell asleep, been so tired since I got back home. Hoping that it’s about to turn around now after a few lazy days. :-) Have a great monday, love! <3

10 reaktioner på “MINYON FALLS”

 • Åh hajker i regnskog med underbara vattenfall – gud så härligt! Får mej att sakna tiden i Australien…. Dina bilder är fantastiska, älskar att hänga med här på bloggen på dina resor!

 • Elena says:

  This Location is just AWESOME!!! Love those pictures! Nature is just the most beautiful thing on earth!
  Puss :) Elena
  ____________________________________________
  http://annelenafashion.com/

 • Andy says:

  Hej Janni! Miljökompenserar du själv eller någon annan dina flygresor?
  Jag vet få som reser så ofta och så långt med flyg som du, Janni.
  Det är tydligen något du gillar och nu har du uppenbarligen möjligheter att
  resa väldigt mycket.
  Men tänker du på vad ditt resande innebär för miljön?
  Att kompensera för den miljöpåverkan en resa har är åtminstone ett sätt
  att bidra till vår miljö om man nu inte vill avstå från resan.
  Vore kul om du ville utveckla ditt tänk i bloggen.
  God Jul!

  • janni says:

   Halloj! Jag har kollat upp hur man kan miljökompensera för olika resor beroende på avstånd osv, just nu har jag gjort mitt bästa på andra sätt men under nästa år ska jag sätta mig in i detta ordentligt och göra något för att bidra. Det här året har varit lite galet när det kommer till resande, speciellt slutet på året så jag förstår helt och hållet vad du menar. Har lite planer så det kommer, kommer hålla er uppdaterade. :-) God jul!

 • Sofia says:

  Vilka underbara bilder! Ser ut att ha varit skitkul och vilken upplevelse! :)

 • Anna says:

  Herregud så fint!! Helt otroliga bilder också ?

 • Siri says:

  Läckra bilder!

 • Roosa says:

  What a beautiful place! I want to go there one day :)

  https://roosarebekka.wordpress.com/

 • malin says:

  Åh vad underbart :) Det skulle jag gärna göra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.