AUSSOME VACAY

janni-deler-byron-bay-mix-snapshotsDSC_3256
janni-deler-byron-bay-mix-snapshotsDSC_3141
janni-deler-byron-bay-mix-snapshotsDSC_3583
janni-deler-byron-bay-mix-snapshotsDSC_3617 copy
janni-deler-byron-bay-mix-snapshotsDSC_3345
janni-deler-byron-bay-mix-snapshotsDSC_3788
janni-deler-byron-bay-mix-snapshotsDSC_3978 copy
janni-deler-byron-bay-mix-snapshotsDSC_3791
janni-deler-byron-bay-mix-snapshotsDSC_3593
janni-deler-beach-byronbayDSC_3217

Mixed snaps from our amazing trip to Byron Bay with Aussie!

Bildbomb från senaste veckan! Har haft en av de bästa resorna någonsin, stället, sällskapet och aktiviteterna. Wow – det ordet sammanfattar resan ganska bra (även hemresan, haha)! Vi var ju där med Aussie för att prova på “The Aussie Life”, något som jag gärna hade levt längre fram i mitt liv. Ni kan ju vinna jobbet som Aussies Instagram-manager där ni får åka till Australien i 6 månader, få lön och leva livet vi gjorde och fota massor till deras Instagram. Är det kanske det som kallas drömjobb? Jag hade gärna sökt, blir ju lite konstigt dock eftersom jag sitter i juryn… ;-) Om ni vill göra något galet, nytt och härligt och inte har något annat som håller er tillbaka så SÖK! Det ni behöver göra är att posta “aussome” bilder på Instagram och tagga #aussomejob + @aussiehairofficial, ni kan posta precis vad ni vill och ni borde veta vad för typ av bilder jag gillar iallafall. :-) Ska bli så otroligt kul att se era bidrag och sen välja ut en vinnare – kommer följa den personen slaviskt när den är där borta i Aussie! Ni hittar mer info HÄR! Kör hårt och lycka till hjärtan <3 Jag längtar redan tillbaka…

//Picture bomb from last week! I’ve had one of the best trips ever, the place, company and activities. Wow – that word pretty much sums up the trip pretty good (even the trip back home, haha!). We were there together with Aussie to try “The Aussie Life”, something I would love to live in my future life. You can win the job as Aussies Instagram-manager and you get to go to Australia for 6 months, get paid and live the life we did and shoot a lot of pictures to their Instagram. Is that what they call dream job? I want to apply for it, would be weird though since I’m in the jury… ;-) If you want to do something crazy, new and amazing and don’t have anything that keeps you somewhere APPLY! What you need to do is post “aussome” pictures on Instagram and tag #aussomejob + @aussiehairofficial, you can post whatever you want and you should know by now what kind of pictures I like anyhow. :-) The only thing is that you have to live in the Nordics… Will be so fun to see your posts and then to pick out a winner – will follow that person like a stalker when she/he is over in Aussie! You’ll find more info HERE! Go for it and good luck sweethearts <3 I can’t wait to go back… 

16 reaktioner på “AUSSOME VACAY”

 • Katarina says:

  Härligt!!! Var kommer de svarta bikini trosorna ifrån? :)

  Kram

  • janni says:

   Från Nelly, men gamla tyvärr… Tror dock att du kan hitta liknande lite vart som! :-) Kram!

 • Åh vilka härliga bilder!

 • Veronica says:

  Visst e Australien helt fantastiskt :) Jag har bott där ett år och pluggat och har längtat extra mycket tillbaka nu när jag sett att du varit där, och Byron är såå fantastiskt! Du tar alltid underbart härliga inspirerande bilder!

 • Emelie says:

  Åh, så härligt det ser ut!

 • Indy says:

  That sounds so freaking cool!
  But i live in the netherlands..

 • Sofia says:

  Man blir ju inte alls avundsjuk när man ser alla dessa härliga bilder :) Hoppas man kommer iväg till Australien någon gång i livet. Vilken upplevelse!

 • Lovisa says:

  Så fina bilder!!

 • Emma says:

  Hej, jag har tänkt på en sak, hur är det att resa så mycket och vara borta från familj/partner? Jag tänker att det måste vara jobbigt för båda parter. Kram!

  • janni says:

   Hej söta! Jag älskar ju att resa och upptäcka världen, självklart är det jobbigt att vara borta från alla under vissa perioder. Men – jag försöker träffa dom så fort jag är hemma! Jag har ju lyxen att ofta kunna resa tillsammans med Jon, det blev inte så den här gången men oftast. :-) Nu i jul ska jag umgås med familjen och varenda överbliven minut jag varit i Stockholm har jag hängt med min syster och hennes lilla tjej. Stor kram!

 • L&A says:

  Awesome pics! Have to go to Australia soon, so beautiful!

  Kisses
  L&A
  http://www.lawayoflife.com

 • Hej Janni! Ville bara passa på att säga TACK än en gång för den fina kameran du lottade ut till mig i December förra året! Är ute och reser(och bor) i Australien nu och den är med mig precis överallt. Självfallet har jag ansökt om #aussomejob, hade varit drömmen för en tjej som mig som lider av wanderlust och som alltid har min fina kamera i högsta hugg. Tack, hade aldrig varit möjligt utan dig! Hoppas ni hade en fantastisk vecka i Byron, can’t wait tills vi åker dit i vår! :) kramisar

  • janni says:

   Åh hej fina du, vad glad jag blir!!! :D Hoppas du fotar massor! Njut när ni kommer dit, och jag ska hålla koll i tävlingen. :-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.