SUNDAY LOOK

janni-deler-grey-outfitL1008995
janni-deler-grey-outfitL1008967
janni-deler-grey-outfitL1008986
janni-deler-grey-outfitL1008999

RayBan glasses/ Nly by Janni sweater (XS left here!)/ Gina Tricot pants/ Phillip Lim bag/ Reebok shoes

Dagens look kommer här, comfy och slapp. :-) Vi var och käkade födelsedagslunch nere på stranden för min fina farmor (grattis igen!!), massa mat och tårta så nu är jag proppmätt. Typiskt att vi ska iväg på middag snart, haha! Dom här senaste dagarna har bara gått ut på att äta och sova typ, imorgon ska jag träna igen och bomba med vitaminer så jag får energi igen. När jag satt och gjorde kollaget nedanför blev jag sugen på mina plagg, det här är lätt min favorittröja som passar till allt. Färgklicken till det också såklart, visst blir man glad av den? ;-) Piggar upp vilken outfit som helst. Nä nu ska jag hoppa i badet en snabbis innan middagen, hoppas på att hungern kommer tillbaka… Puss hjärtan! <3

//Here’s today’s look, comfy and loose. :-) We went for a birthday lunch by the beach to celebrate my grandma (congrats again!!), lots of food and cake so now I’m really full. Bad timing since we’re heading for dinner soon, haha! These days have mostly been about food and sleep, tomorrow I’m working out again and will fill myself up with some vitamins so I’m getting some energy back. When I made the collage below I wanted to wear some of my clothes, this sweater is for sure on of my favourites that goes with everything. The pop of colour with that too of course, it makes you happy right? ;-) Gives that little extra to any outfit there is. Time to jump in a bath for a quickie before dinner, hopefully my hunger will come back… Hugs loves! <3

17 reaktioner på “SUNDAY LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.