SHE MADE ME

Janni_21ff
Janni_24copy
janni_50ff
Janni_16ff
Janni_47ff

She Made Me bikini / Photos by: Amanda Gylling

God morgon på er! Här kommer bilderna jag plåtade med Amanda fast i färg. Så duktig tjej alltså! :-) Trodde jag skulle få in lite beach-time här i Spanien men vädret har varit lite för kallt för det, njuter iallafall och det kanske vänder. Hade varit skönt att ligga och bli uppvärmd av solen några timmar. Hörde att det hade snöat hemma, känns lite galet men ändå på tiden. Jag har precis fått i mig lite frukost och tänkte dra upp på taket och köra ett träningspass, ska fota lite mer där uppe så ni får se hur det ser ut. Det funkar ju den här tiden på året men på sommaren blir det lite för varmt där uppe… Om man inte kör supertidigt på morgonen eller sent på kvällen. Ska försöka få med mig Jon också, alltid roligare att köra tillsammans. ;-) Puss babes, hörs snart <3

//Good morning guys! Here’s the pictures I shot with Amanda but in color. She’s so talented! :-) Thought I would be able to get in some beach-time here in Spain but the weather is way too cold for that, enjoying my time here anyway and it may turn around and get warm. Would be nice to lay down and get heated up by the sun for a few hours. Heard it’s been snowing at home, feels a bit weird but about time. I just had some breakfast and planning to go up on the roof for a workout, will take some more pictures from the gym so you can see how it looks. It’s great this time of the year but during summer it’s way too hot up there… If you don’t do it early in the morning or late at night. Will try to get Jon to join me too, always more fun to do it together. ;-) Hugs babes, talk soon <3

11 reaktioner på “SHE MADE ME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.