#NLYTRENDBYJANNIDELER

janni-deler-nlytrendbyjannijdjd copy

Some of the #NlytrendbyJanniDeler pictures on Instagram. So much love! <3

Hej babes! Läget? :-) Satt och kollade in hashtagen från min kollektion och jag blir helt varm i kroppen! Det är så galet och sjukt roligt att se er i mina plagg, kan liksom inte förklara. Ni är bäst! <3 Nu är det ett tag sedan jag släppte kollektionen så det har hunnit sjunka in lite mer, även om det känns overkligt så är det helt klart bland det roligaste jag gjort. När jag gick på stan i Stockholm och såg en tjej i min jacka ville jag bara springa fram och ge henne en kram, haha! Jag höll mig ifrån det däremot, ville ju inte att hon skulle tycka att jag var galen. ;-) Det här året har verkligen varit en milstolpe i mitt liv där jag äntligen kommit fram till vad jag vill hålla på med i framtiden. Det jag funderat mest över i mitt liv är vad jag faktiskt vill hålla på med, det började redan när jag gick ut gymnasiet och hade en period i mitt liv där det stressade mig något otroligt. Jag bestämde mig för att upptäcka världen och leva fullt ut tills jag kom på det, tänkte att det kommer komma till mig när jag inte tänker på det för mycket. Därför flyttade jag till London och efter det har det bara fortsatt. Vi får se hur och när det händer men jag är så peppad på ett nytt år och nya möjligheter nu! Känner ni er peppade på 2016? Jag älskar nya år, känns som en nystart och massa nya möjligheter! PUSS på er, fortsätt lägg upp bilder och hashtagga. Gör mig så glad <3

//Hey babes! How are you? :-) I was scrolling through the hashtag from my collection and got so happy in my entire body! It’s crazy and so fun to see you guys in my pieces, can’t even explain it. You’re the best! <3 Now it’s been a while since I released the collection and it’s for sure one of the funniest things I’ve ever done. When I walked around in Stockholm and saw this girl walking around in my jacket I just wanted to run up to her and give her a hug, haha! I didn’t though, guess she would’ve thought I was crazy. ;-) This year has really been a milestone in my life where I finally figured out what I wanted to do in the future. The one thing that I’ve been thinking about the most in my life is what I actually want to do, it started after I graduated and had a period in my life where it really stressed me out. I decided to explore the world and live life until I would come up with it, thought it would come to me when I didn’t think about it too much. That’s why I moved to London and after that I’ve just kept on going. We’ll see how and when it happens but I’m so excited for the new year and all the new possibilities now! Do you feel excited for 2016? I love new years, feels like a new start and tons of new possibilities! HUGS babes, keep on posting pictures and hashtag. Makes me so happy <3

7 reaktioner på “#NLYTRENDBYJANNIDELER”

 • Oh My!! Everything is so beautiful!:D You are so talented! Never stop what your doing!

 • ISA says:

  måste vara helt otroligt att se sina kläder på nån annan!? knasigt men kul!

 • Anna says:

  Åh kan förstå att det känns helt otroligt att se andra i ens kläder! ?

 • Anna says:

  Tycker om dina kläder jättemycket och har själv köpt några plagg ;)
  Men något jag verkligen vill veta är hur det går ihop ekonomiskt att resa och flytta utomlands? Jag har själv jobbat utomlands flera gånger men då är det inga problem. men hur har du löst det när du flyttade till london och har rest till alla ställen? :) skulle verkligen vilja veta! Kram :)

  • janni says:

   Hej söta och tack, vad kul!! :D Förstår inte riktigt din fråga, men om du undrar hur jag har råd att resa och flytta så är det för att jag jobbar och tjänar pengar som jag sedan prioriterar att lägga på resor. Resorna är en stor del av mitt jobb idag så jag lägger en stor del av mina pengar på det. Ang flytten till London så hyrde jag en lägenhet med tjejkompisar, jobbade i en klädbutik så fick in pengar varje månad som jag levde för samt att jag hade jobbat ihop pengar innan jag åkte som jag kunde ha kul för. :-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.