PINK TOUCH

janni-deler-pink-touchDSC_2960-Redigera
janni-deler-pink-touchDSC_2945-Redigera-Redigera
janni-deler-pink-touch-yooxDSC_2954

RayBan glasses/ Christopher Kane shirt and DSquared bag from Yoox/ Gina Tricot jeans/ Nly by Janni shoes

Jag fortsätter på det rosa spåret här, älskar ju den färgen så varför inte! ;-) Här är min andra look för Yoox, hemsidan jag berättade om förut. För den här looken har jag stylat den rosa tröjan med den lilla leopardväskan. Jag är ju svag för små söta väskor, även om det kanske inte är det mest praktiska så funkar det när man ska gå ut och bara ha med sig kort, läppsyl/glans och mobil. Ni får 25% rabatt om ni klickar på länken till hemsidan ovan, det gäller till 31a dec så hittar ni något fint till er själva så slå till! :-) Nu ligger jag och Jon och kollar film efter thaimiddag i soffan, oj vad jag behövde en sån här myskväll men honom. Ha en skön kväll hjärtan, puss och kram <3

//I’m continuing on the pink track here, love that color so why not! ;-) Here’s my second look for Yoox, the webshop I told you about before. For this look I styled this pink sweater with the little leopard bag. I’m weak when it comes to tiny bags, even if it’s not really the most practical bag it works when you’re going out and just have to bring your card, lipgloss and phone. You’ll get 25% discount if you click on the link above and you have to live in Sweden (sorry to you that don’t, will try to make it to you too next time). It’s on until the 31st of Dec so if you find something nice to yourself I think you should go for it! :-) Now me and Jon are watching a movie after thai-dinner in the couch, wow I needed a chill night like this with him. Have a great night loves, kisses and hugs <3

10 reaktioner på “PINK TOUCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.