BDAY CAKE

janni-deler-bday-cakeL1008953
janni-deler-bday-cakeL1008946
janni-deler-bday-cakeL1008950-Redigera
janni-deler-bday-cakeL1009016
janni-deler-bday-cakeL1009009

Walking around Puerto Banus and having cake to celebrate my grandma <3

Igår fyllde min farmor år som jag berättade, så vi gick ner till stranden och åt lunch. Supermysigt litet ställe som ligger precis vid vattnet, det går som en promenad mellan Puerto Banus och Marbella och den ligger där i början från Puerto Banus hållet. :-) Vi åt lite calamares, pil pil, paella och allt möjligt sedan avslutade vi det med sång och chokladtårta. Är så glad att jag får umgås med familjen även fast jag är här i Spanien, tror nog att alla i min familj gillar utlandet och att resa haha! Idag har vi haft en fixardag här hemma i huset, städat allt och lite till. Michaela och Riley kommer hit imorgon (YEEEY!), så vi får drömsällskap på nyår. Nu ska jag göra en kopp kaffe (dricker way too much of that) så hörs vi ikväll, kärlek <3

//Yesterday my grandma had her birthday as I told you, so we went down to the beach for lunch. Such a cozy little place that’s right by the water, it’s a walk between Puerto Banus and Marbella and this one is right in the beginning from the Puerto Banus way. :-) We had some calamares, pil pil, paella and all you can imagine before we finished with some singing and chocolate cake. I’m so glad that I get to spend time with my family even if I’m in Spain, I think everyone in my family like to be out of the country and travel around haha! Today we’ve had a fix day here in the house, cleaned everything and some more. Michaela and Riley will get here tomorrow (YEEEY!), so we’re getting dream-company for new years. Now I’m gonna make myself a cup of coffee (drink way too much of that) and I’ll talk to you tonight, love <3

5 reaktioner på “BDAY CAKE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.