ROOFTOP WORKOUT

janni-deler-rooftop-workoutL1009060
janni-deler-rooftop-workoutL1009065
janni-deler-rooftop-workoutL1009023
janni-deler-rooftop-workoutL1009019
janni-deler-rooftop-workoutL1009039
janni-deler-rooftop-workoutL1009050
janni-deler-rooftop-workoutL1009041
janni-deler-rooftop-workoutL1009045

Circuit workout on the roof, gets easier with this view…

God morgon babes! Såhär startade jag dagen igår, ett träningspass på taket. Körde en cirkel och var helt slut efteråt, bästa känslan! Jon kom upp och fotade lite “in the moment”, jag gillar dom bilderna bäst haha! Känner i ben/rumpa nu på morgonen, hatkärlek till träningsvärk alltså… Vet ju att det kommer bli värre, min träningsvärk är alltid värst dag två. Imorse hade jag bokat promenad-date med Edita men när jag gick upp så såg jag att det regnade. :-( Typiskt! Det försvinner säkert snart så vi kan gå våran prommis och catcha upp lite. Tycker det är så kul att man har vänner/familj som också är här mycket, det är nog därför det känns som hemma här! Hörs senare, puss <3

//Good morning babes! This is how I started my day yesterday, a workout on the roof. Did a circuit and was totally dead afterwards, the best feeling! Jon went up on the roof to take some “in the moment” pictures, I like those the best haha! Can feel my legs/bum this morning, love-hate to sore muscles… I know it’s going to get even worse, my soreness is always the most day two. This morning me and Edita had planned a walk-date but when I went up I saw that it was raining. :-( Sucks! I’m sure it’s going away soon so we can go for our walk and catch up a little. Think it’s so fun to have friends/family who also spends a lot of time here, guess that’s why it feels like home here! Talk later, hugs <3

20 reaktioner på “ROOFTOP WORKOUT”

 • Julie says:

  Så gøy med et eget gym på taket! Du er så fin Janni, selv etter en svett økt :D Klem fra meg!

 • Johanna says:

  Wow! Inte helt fel att träna till den utsikten! :D

 • Härlig start på morgonen och verkligen underbar utsikt :)

 • Therese says:

  Alltså, vilken dröm att kunna börja dagen sådär!

 • Sasha says:

  This gym is so awesome! Nothing better than workout with a view!
  xx
  Sasha
  http://www.whatsashawears.com

 • antonia says:

  that is so sick…haha you guys have the best ideas and this house is truly a great playground. almost looks unreal like a house you would build in a game like sims or something :D
  i know you have been talking lately about moving to one place with jon and you were talking about moving to monaco since this feels like home for jon but have you ever thought about moving to marbella? i am in monaco jon has a flat but here in marbella he has a house and i think it feels for you more like home then monaco does or am i wrong? or is marbella good for when you want to escape a bit but not so great when it comes to living there? (i dont know havent been there yet) :)

  • janni says:

   Hahaha, sometimes it feels like sims ;-) I’ve been thinking about moving here too, my dad just moved here but I guess I like to have this as my “escape” place. I love to come here and take it easy but it’s also pretty criminal so I wouldn’t want to be here in the house on my own… Lots of robbery and people who goes in to your home at night, which freaks me out a bit. But we’ll see, maybe in the future! Now Monaco feels like a great start! :D Hugs! <3

 • ISA says:

  men wow, att ha det där på taket! Skulle nog få mig att träna med, kombinera solbränna + workout liksom ;)

 • Mari says:

  Härlig start på dagen. Hur såg din cirkel ut?

  • janni says:

   Körde olika benövningar och lite burpees, kan försöka fota och berätta i dagarna! :-) <3

 • Anna says:

  Herregud, drömgym!! ?

 • Heej Janni! Ser magiskt ut! Är detta hemma hos er? Jag är i Marbella nu med familjen & tränar här varje dag, letar efter ett gym här. Har du några tips på gym i närheten? Bor vid Los Arqueros :) Hade vart SÅ kul attköra ett pass ihop!!!

  • janni says:

   Hej söta! Yes, det är på vårt tak haha! Åh vad härligt, om du gillar crossfit så är Marbella Crossfit grymt! Har hört att UP fitness är superfint och bra, inte varit där själv men det ska vara topp topp! Hade varit kul att köra ett pass ihop, ska se om vi planerar något pass snart eller om vi bara kör på taket. :-) Kram! <3

 • Jade says:

  Looks brilliant! Please show us how to improve on pull-ups…I can only do one!! :) xx

 • agnes says:

  Heej! Hade varit roligt om du någon gång lade upp olika exempel på övningar som du gör när du tränar så man kan få lite inspiration. Gillar verkligen din blogg

 • Daniel says:

  Hi. I live in Rio de Janeiro, Brazil. I was thinking about a ROOFTOP GYM and ended up here. Thank you very much! I love this idea… I will workout everyday on my rooftop hahahaha

 • Meeloun says:

  When choosing online course outsourcing http://www.wangkedaixiu.com/wkdx/ services, international students should give priority to choosing legitimate online course outsourcing institutions. This helps to ensure the quality and safety of services. Just like choosing a legitimate merchant when purchasing goods, choosing online course services should also pay attention to legality.

Leave a Reply

Your email address will not be published.