COLOURED WALLS

janni-deler-pinkL1008775-Redigera
janni-deler-pinkL1008815-Redigera
janni-deler-pinkL1008828-Redigera
janni-deler-pinkL1008798-Redigera
janni-deler-pinkL1008772-Redigera

Lindex scarf/ Porto Brazil shirt/ Nelly jeans/ Phillip Lim bag/ Jeffrey Campbell shoes

Wow vilken härlig respons i förra inlägget! Kul att ni är så många som är/kommer bli vegetarianer! Vi kan hjälpas åt massor, dela recept med varandra osv, om ni har grymma recept kan jag prova och göra blogginlägg så flera kan prova. :-) Känns ännu bättre nu! Här är en look från några dagar sedan, min älskade väska har använts flitigt redan hehe. Fick så mycket frågor om den här tröjan och jag har faktiskt en scarf runt halsen så det är inte tröjan. Gillar det massor! Ger en liten extra touch till vissa outfits. Vädret idag har varit magiskt så vi har solat lite, tränat på taket och käkat lunch i hamnen. Nu sitter vi som riktiga nördar framför varsin dator och redigerar bilder, ska väl börja tänka på middag snart. Haft en riktigt härlig dag och imorgon är det sista dagen på det här grymma året! Har påbörjat ett inlägg från året, har varit ett galet år… Ha en fin kväll hjärtan, puss! <3

//Wow what an amazing response on my last post! Fun that so many of you are/wants to become vegetarian! We can help each other a lot, share recipes and so on, if you guys have some nice recipes I can try them out and make blog posts so more people can try. :-) Feels better already! Here’s a look from a few days ago, my beloved bag has been used a lot already hehe. Got so many questions about this shirt and I actually have a scarf around my neck so it’s not the shirt. Like it a lot! Gives that extra touch to some outfits. The weather’s been amazing today so we’ve been tanning a but, trained on the roof and had lunch in the port. Now all of us are sitting like nerds in front of our computers editing pictures, guess we’re having dinner soon. Had a really nice day and tomorrow is the last one of this amazing year! Started on a post about the past year, it’s been pretty crazy… Have a great night loves, hugs! <3

10 reaktioner på “COLOURED WALLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.