LAST DAY OF THE YEAR

janni-deler-new-years-2015L1006965
janni-deler-new-years-2015L1006992 copy
janni-deler-new-years-2015L1006984

Spending the last days of the year like this, summer came back… Peony Swimwear bikini!

God morgon sista dagen på 2015! Aaah jag älskar nyår, haha! Känns verkligen som en nystart av allt. Igår kom verkligen sommaren tillbaka hit, vi har ju haft ganska kallt sen vi kom hit förutom på julafton men igår var det 24 grader och idag är det minst lika varmt. Vi drog på oss bikini och solade en stund, ska försöka lägga mig en stund idag igen. :-) Har precis tagit en härlig promenad, jag vaknade först här i huset så gick ut min vanliga runda och lyssnade på musik. Nu börjar alla vakna här hemma så jag har bestämt att vi ska dra och spela tennis innan en paella-lunch på stranden. Hela dagen ska bara få flyta på och vi ska göra precis det vi vill, ikväll ska vi laga pangmiddag här hemma och bara hänga. Kan inte tänka mig ett bättre avslut på året! Vad gör ni idag? Några roliga planer? Kärlek <3

//Good morning last day of the year 2015! Aah I love new years, haha! Really feels like a new start of everything. Yesterday the summer really came back, it’s been pretty cold since we got here except for Christmas eve but yesterday we had 24 degrees and today feels just as warm. We jumped in our bikinis and tanned for a while, will try to do it today too. :-) Just took a nice walk, I woke up first here in the house so I went out for my usual walk and listened to music. Now everyone starts to wake up so I decided that we’re going do to some tennis before a paella-lunch on the beach. The entire day will just go on and we’re doing exactly what we want, tonight we’re making a mega dinner at home and will just hang out. Can’t think of a better way to end the year! What are you guys doing today? Any fun plans? Love <3

14 reaktioner på “LAST DAY OF THE YEAR”

 • Låter som ett toppenavlsut på 2015! Här har vi varit ute och åkt båt hela dagen och nu kollar vi på film… Frågan är om vi orkar att åka in till stan och kolla på fyrverkerierna – kanske hänger vi kvar hemma istället :) Gott nytt år från Queenstown, Nya Zeeland!

 • Anna says:

  så fin bikini!! Jag och några vänner ska äta middag här sen ska vi iväg på en fest :D

 • Perfekt avslut :) Själv ska man till old town och fira in det nya året :) Gott nytt år!

 • ISA says:

  så underbart att glida runt i bikini sista december! Skönt att ha den känslan för nyår, inte bara press liksom ;) kram!

 • Julie says:

  Happy New Year Janni ?
  I’m going to spend nye with one of my best friends. We’ll first have dinner in town. After that we go to a rooftop bar in innsbruck/austria to see the firework. 360 view ??
  Going to be a good end of the year :)

 • Maria says:

  Hejsan gott nytt år!!

  Vart någonstans spelar du tennis i Marbella? Får man låna tennis rack där? Har du någon favorit restauranger?

  Ha det toppen!!

  • janni says:

   Hej söta! Vi spelade i ett område där min pappa har en lägenhet, men det finns tennisbanor vid aloha. :-) Vet inte om man kan låna rack, vi har egna… Men googla runt och kolla, säker på att det finns någonstans! Min favorit är Tahini, Picasso och Fresh food cafe. Kram!

 • Anton says:

  Om man ska fira nyår i Marbella/Puerto Banus, where is the place to be? Vart är fett att hänga? :)

  • janni says:

   Lite sent svar här, men har bara varit på Olivia Valere och det har varit fett! :-) Hoppas du/ni hade kul!

 • One of the core advantages of Assignment ghostwriting http://essay.lxws.net/ services is high-quality customized works. We have a team of experienced and highly professional writers covering various disciplines and research directions. Whether your academic task is related to literature, business, engineering, or medicine, we have corresponding professional writers to serve you.

Leave a Reply

Your email address will not be published.