BEST NINE 2015

jannid_full

Thanks babes for all the likes and that you want to follow me around <3

Hjärtan! Nu är det inte många timmar kvar av 2015… Dagen sprang förbi såklart, vi har spelat tennis, ätit lunch med min familj och tagit en massage. Nu har vi precis piffat till oss lite och ska börja laga middag. Vi har köpt en salig blandning så vi får se vad det blir av det, haha! Ovan är mina mest likeade bilder på Instagram från året, hunden verkar vara en like-magnet. ;-) Kul att se iallafall, tänkte posta en recap från året här imorgon. Ni är säkert inte så många som sitter inne och läser bloggar nu men jag ville bara kika in och önska er en fantastiskt kväll <3 Tack för att ni följer mig runtom i världen och gillar det jag gör. Ni känns som mina vänner allihop! Bring it on 2016, KÄRLEK <3

//Loves! Now there’s not many hours left of 2015… The day flew by of course, we’ve played tennis, had lunch with my family and went for a massage. Now we just pampered ourselves up and will soon start with dinner. We bought a wide mix so we’ll see what we get out of it, haha! Above you can see my most liked pictures from Instagram this year, the dog seems to be a like-magnet. ;-) Fun to see anyhow, gonna post a recap from the year here tomorrow. Don’t think there’s many of you that actually reads blogs right now but I just wanted to check in here and wish you all an amazing night <3 Thanks for following me around the world and like what I do. You all feels like my friends! Bring it on 2016, LOVE <3

11 reaktioner på “BEST NINE 2015”

Leave a Reply

Your email address will not be published.