SO MUCH LOVE

janni-deler-loveDSC_4440
janni-deler-loveDSC_4447
janni-deler-loveDSC_4441

Love this one, so much <3

Har varit fantastiskt att få hänga så mycket med min älskling de här dagarna! Vi hade ju varit ifrån varandra en hel del innan vi åkte hit, så vi har verkligen kört på megamys varje dag. :-) Vi är faktiskt ganska dåliga på att ta bilder ihop, oftast är det ju på grund av att vi brukar fota åt varandra… Haha! Nu när Michaela och Riley var här så fick vi några iallafall. :-) Vi ligger och kollar på en serie vi precis börjat följa, The 100 heter den. Jag tyckte den var ganska dålig i början men nu har man fastnat såklart. Som alltid. Vi ska väl plöja några avsnitt till innan det är läggdags! Imorgon ska vi ta tag i att boka några biljetter någonstans, jag vill helst stanna här någon vecka till men vi får se… PUSS, ha en fin kväll! <3

//It’s been amazing to hang out this much with my love these days! We’d been away from each other a lot before we went here, so we’ve really been going all in on cozy times every day. :-) We’re actually really bad at taking pictures together, usually because we shoot for each other… Haha! Now when Michaela and Riley was here we got some at least. :-) Right now we’re watching a tv-serie we just started following, it’s called The 100. I thought it was pretty bad in the beginning but of course I’m hooked now. As always. We’re gonna go for a few more episodes before bedtime! Tomorrow we have to book some tickets somewhere, I would prefer to stay here for another week but we’ll see… HUGS, have a great night! <3

18 reaktioner på “SO MUCH LOVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.