ON THE EDGE

janni-deler-on-the-edge-outfitL1009078
janni-deler-on-the-edge-outfitL1009075 copy
janni-deler-on-the-edge-outfitL1009112 copy
janni-deler-on-the-edge-outfitL1009111 copy
janni-deler-on-the-edge-outfitL1009086 copy
janni-deler-on-the-edge-outfitL1009101 copy

Old hat/ Gina Tricot dress (out soon)/ Nly Trend by Janni shoes (here!)

God morgon på er! Hur mår ni? :-) Jag mår super, tror verkligen att mitt järntillskott har kickat in nu. Skönt att vakna på morgonen och känna att man har energi, det var ett tag sedan… Hade fått lite frågor om vilket tillskott jag tar och jag brukar alltid köpa blutsaft när jag känner att jag behöver en liten skjuts i energin. Funkar perfekt för mig! Min look ovan är en superfin denim-klänning, jag har verkligen fastnat för denim senaste tiden. Förut hade jag oftast svarta eller gråa jeans men jag börjar gilla blåjeans mer och mer. Speciellt med mina klackar, jag vet inte hur mycket jag använt dom men tycker de passar till exakt allt. :-) Faktiskt riktigt sköna att gå i också, kanske man inte tror men jag kan lätt gå i dessa en hel dag. Dags för kaffe och sen hitta på någon plan för dagen, hörs snart <3

//Good morning guys! How are you? :-) I feel great, really think my iron supplement finally kicked in now. Nice to wake up in the morning and feel that you have energy, it was a while ago… Got some questions about what I take and I usually buy “Blutsaft” when I feel that I need an extra push with energy. Works great for me! My look above is a beautiful denim dress, I’m really in to denim lately. A while ago I usually wore black or grey jeans but I’m starting to like blue jeans more and more. Especially with my heels, I don’t know how much I’ve used them but I think they match with everything. :-) Actually really comfy to walk in too, you may not think that but I could easily walk in these for an entire day. Time for coffee and then make up some plans for the day, talk soon <3

12 reaktioner på “ON THE EDGE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.