WALKER

janni-deler-walkerandwade-dressL1007098
janni-deler-walkerandwade-dressL1007131
janni-deler-walkerandwade-dressL1007069 copy
janni-deler-walkerandwade-dressL1007089
janni-deler-walkerandwade-dressL1007307
janni-deler-walkerandwade-dressL1007243

Glasses from the market in Spain/ Walker & Wade dress

Har typ inte velat inse att vi åker härifrån imorgon, vill bara hänga på taket och chilla i solen. Haha, ne men det har verkligen varit underbart att vara här så länge. Jag har laddat upp batterierna rejält här borta! Känner mig redo att ta tag i jobb och nya projekt nu, mer inspiration än någonsin. När Michaela är i närheten så är det svårt att inte vilja fota massor, jag älskar oss som team! Tyvärr bor ju hon i New York så vi hinner ju inte hänga så ofta som jag önskar, men då får man planera lite. :-) Just nu håller vi på och planerar en resa, får se vad det blir. PEPP! Vi plåtade dessa bilder här uppe på taket en dag, jag älskar det där taket. Nu är ju hälften av det ett gym dessutom, gör det ännu bättre! ;-) Ikväll ska vi iväg på middag med min fina pappa och småbröder, sista kvällen tillsammans innan vi åker. Ska försöka få dom att äta vegetariskt till middag ikväll, wish me luck! Puss babes <3

//Haven’t really wanted to understand that we’re leaving this place tomorrow, just wanna hang out here on the roof and chill in the sun. Haha, naah but it’s really been amazing to be here for such a long time. I’ve charged my batteries a lot over here! Feel ready to get back in work mood and do some new projects now, with more inspiration than ever. When Michaela is around it’s hard not to shoot a lot, I love us as a team! Unfortunately she lives in New York so we don’t hang out as much as I want to, we just have to plan a bit more. :-) Right now we’re planning a trip, we’ll see where it goes off to. EXCITED! We shot these pictures up on the roof here one day, I love that roof. Now half of it is a gym too, makes it even better! ;-) Tonight we’re heading for dinner with my lovely dad and little brothers, our last night together before we leave. Will try to get them to eat vegetarian for dinner tonight, wish me luck! Hugs babes <3

14 reaktioner på “WALKER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.