Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:42 | January 5, 2016

WALKER

janni-deler-walkerandwade-dressL1007098 janni-deler-walkerandwade-dressL1007131janni-deler-walkerandwade-dressL1007069 copy janni-deler-walkerandwade-dressL1007089 janni-deler-walkerandwade-dressL1007307 janni-deler-walkerandwade-dressL1007243

Glasses from the market in Spain/ Walker & Wade dress

Har typ inte velat inse att vi åker härifrån imorgon, vill bara hänga på taket och chilla i solen. Haha, ne men det har verkligen varit underbart att vara här så länge. Jag har laddat upp batterierna rejält här borta! Känner mig redo att ta tag i jobb och nya projekt nu, mer inspiration än någonsin. När Michaela är i närheten så är det svårt att inte vilja fota massor, jag älskar oss som team! Tyvärr bor ju hon i New York så vi hinner ju inte hänga så ofta som jag önskar, men då får man planera lite. :-) Just nu håller vi på och planerar en resa, får se vad det blir. PEPP! Vi plåtade dessa bilder här uppe på taket en dag, jag älskar det där taket. Nu är ju hälften av det ett gym dessutom, gör det ännu bättre! ;-) Ikväll ska vi iväg på middag med min fina pappa och småbröder, sista kvällen tillsammans innan vi åker. Ska försöka få dom att äta vegetariskt till middag ikväll, wish me luck! Puss babes <3

//Haven’t really wanted to understand that we’re leaving this place tomorrow, just wanna hang out here on the roof and chill in the sun. Haha, naah but it’s really been amazing to be here for such a long time. I’ve charged my batteries a lot over here! Feel ready to get back in work mood and do some new projects now, with more inspiration than ever. When Michaela is around it’s hard not to shoot a lot, I love us as a team! Unfortunately she lives in New York so we don’t hang out as much as I want to, we just have to plan a bit more. :-) Right now we’re planning a trip, we’ll see where it goes off to. EXCITED! We shot these pictures up on the roof here one day, I love that roof. Now half of it is a gym too, makes it even better! ;-) Tonight we’re heading for dinner with my lovely dad and little brothers, our last night together before we leave. Will try to get them to eat vegetarian for dinner tonight, wish me luck! Hugs babes <3


14 kommentarer14 kommentarer om “WALKER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Such a stunning dress!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Alltså, solglasögonen. Dööör så snygga!

  Reply
 • Så fin klänning!!

  Reply
 • Otroligt fina bilder! ?

  Reply
 • Tack fina du! <3

  Reply
 • soooo beautiful photos and those glasses are amazing!!! i would love to own them :) how is your vegetarian lifestyle going so far?? hard or are you getting used to it slowly? :)

  ah btw what i wanted to ask after seeing the throwback post i remembered you went to berlin for this tv show..has it aired yet? <3

  Reply
 • Thanks babe! <3 It's actually going GREAT! I feel so energised and excited for every meal, haha! Crazy... Today will be my first travel day as a vegetarian so I will try to prepare and bring some things to eat. :-) Will keep you posted on it! No it hasn't been aired yet, will keep you posted on that too. ;-) Xx

  Reply
 • So beautiful and what a lovely dress :)

  Reply
 • Alltid lika fina bilder och alltid lika vacker! <3

  Reply
 • Du tränade ett tag sedan med Kayla Itsines program. Jag skulle nu veta att var det kul och borde jag köpa det haha? :D Märkade du att du blev bättre innan det? :)

  Reply
 • Åh det är grymt, men SÅ jobbigt när man kommer lite längre… Haha, men det är riktigt bra träning och du kan göra det vart som helst! :-) Kör!

  Reply
 • Underbara bilder! Vilken superfin klänning! :D

  Reply
 • Åhh älskar klänningen <3

  Reply
 • Stunning photos! So natural and beautiful! Happy New Year! Hugs! <3

  Reply