BEACH WALK

janni-deler-beach-walkL1009158-Redigera
janni-deler-beach-walkL1009182-Redigera
janni-deler-beach-walkL1009189
janni-deler-beach-walkL1009141-Redigera

Smoothies and beach walks in Marbella.

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag har haft en skön morgon, idag är det sol igen så det blev en promenad i bergen och en smoothie efter det. :-) Igår gick vi en promenad med pappa och Maxi, tänk vad mycket man kan gilla en hund. Gör en lugn på något sätt. Han är så liten fortfarande så han får inte gå så långa promenader, vi gick ner till strandpromenaden iallafall och gick en lugn promenad. :-) Behövde ett smoothie-stopp så det fick bli en energiboost på juicestället i Puerto Banus. Älskar verkligen att vara här, vet att jag säger det alldeles för ofta. Nu har vi iallafall bokat lite biljetter och satt en plan, imorgon åker vi till Monaco för att hänga några dagar och fixa lite mer med lägenheten. Efter det blir det Stockholm ett tag, känns som jag inte varit där på evigheter! Idag ska jag njuta av att vara här så vi hörs under dagen, puss <3

//Good morning loves! How are you? I’ve had a great morning, today it’s sunny again so I went for a walk in the mountains and had a smoothie after that. :-) Yesterday we went for a walk with my dad and Maxi, can’t believe how much you can like a dog. Makes you calm somehow. He’s still so little so he can’t walk too long, we walked down to the beach walk anyway and went for a calm walk. :-) Needed a smoothie-stop so we had a energy boost at the juice place in Puerto Banus. Really love to be here, I know I say it way too often. Now we’ve finally booked some tickets and made a plan, we’re heading to Monaco tomorrow to spend a few days and organize some more in the apartment. After that I’m heading to Stockholm for a while, feels like I haven’t been there in ages! Today I’m gonna enjoy being here so I’ll talk to you during the day, hugs <3

18 reaktioner på “BEACH WALK”

 • Sia Foch says:

  Cozy photos, and great atmosphere

 • Emma says:

  Hej! Vart ifrån är den bikini som du har på dig på instagram bilden du la upp igår med dig och Angelica Blick från the yacht week? Tycker verkligen den är så snygg men kan inte hitta vet den är ifrån. // Emma

 • love the pictures!!

 • Anna says:

  Så mysigt! ?

 • Så söt hund och låter som en underbar morgon :)

 • Sofia says:

  Hej Janni!
  Vi åker ner till Marbella nu i början av februari, vi är nämligen på bostads jakt och ska kika lite. Till min fråga, vi har också hund, även vi en rottis men en tik. Hur gör ni med hunden, flyger ni med den till Sverige eller låter ni den stanna kvar i det land ni spenderar mest tid i? Vi har för avsikt att ta med vår hund när vi stannar längre perioder men har aldrig flugit med hund tidigare så ville kolla lite hur ni tänkt göra då jag antar att det är något även ni fått fundera på :)? Med vänlig hälsning, Sofia

  • janni says:

   Hej fina du! Maxi bor faktiskt här i Spanien, så vi har inte flugit med honom. Det är ju min pappas hund och han spenderar väldigt mycket tid här i Spanien. :-) Men det går absolut att flyga med hund, dock tror jag att hundar över 8-10kg måste “checkas in” och inte får sitta med er i flygplanet… Gillar inte riktigt det men vet att många gör det! mitt tips är att kolla med flygbolagen, jag har tyvärr inte stenkoll! Kram och lycka till! <3

 • Therese says:

  Gud så underbart det ser ut, förstår att du älskar den platsen!
  Allt ser så mycket lättare ut när det är så vackert och vädret ser behagligt ut. Själv försöker jag ladda för att promenera ner till gymmet…så sjukt omotiverande när det är svinkallt ute=/

  • janni says:

   Ja jag förstår det… :-/ Men det är bara kämpa, du mår ju så mycket bättre av en liten prommis och träning! ;-) Kram! <3

 • ISA says:

  åh så härligt det där vore! börjar fundera lite på hur stor den där hunden ska bli isf? haha ;)

 • Diana says:

  Wonderful photos!

  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

 • Ella says:

  Hello Janni!!
  I love your white sneekers from Reebok. What’s the name of the model you have? And where did you get those? Are they customized?
  Hope you could help me to find those, would be nice?!!
  Ella

  • janni says:

   Hi sweetie! I’m not sure what the model is called, but it’s their classics! Got them from their website, so check out the classics and I’m sure you’ll find them somewhere! :-) Xx

 • Julia says:

  Är inte såna halskoppen/ kedjor förbjudna?

 • Johanna says:

  Men åh så härligt! Första bilden är underbar!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.