MARBELLA

janni-deler-marbellaDSC_4752
janni-deler-marbellaDSC_4729-Redigera
janni-deler-marbellaDSC_4674-Redigera
janni-deler-marbellaDSC_4708-Redigera
janni-deler-marbellaDSC_4736

RayBan glasses/ Jon’s shirt/ San Lorenzo bikini

God morgon sista dagen från Marbella. Oj vad jag kommer sakna att vakna upp här, men får komma tillbaka snart helt enkelt. :-) Igår när jag skulle ut och sola lite så började molnen komma in, så typiskt haha! Kunde sola typ 10 minuter åt gången, när solen är framme är det supervarmt men så fort den går i moln blir det kallt. När jag bestämde mig för att gå in så började det regna typ 10 minuter senare, konstigt väder här just nu. Ganska skön vinter här iallafall, kommer kännas konstigt att komma hem till vinterland efter helgen. ;-) Ska passa på att köra ett träningspass på taket nu innan det är dags att packa ihop, tycker det är grymt skönt att träna innan man flyger. Då börjar det inte klia i benen efter en timme på flyget. Hörs innan vi flyger, puss! <3

//Good morning the last day from Marbella. Wow I’m gonna miss waking up here, but I just have to come back soon. :-) Yesterday when I planned to go out tanning the clouds came in, bad luck haha! Could tan for about 10 minutes at a time, when the sun is out it’s super hot but as soon as it goes in to a cloud it gets cold. When I decided to go in it started raining like 10 minutes later, weird weather here now. Pretty nice winter anyway, will feel weird to come home to winter land after the weekend. ;-) Will go for a workout on the rooftop now before it’s time to pack up my bags, think it’s so nice to do a workout before the flight. It doesn’t start to itch in your legs after an hour in the plane. Talk before we fly, hugs! <3

22 reaktioner på “MARBELLA”

 • Älskar bikinin! :) Hoppas du har en fin dag, kram!

 • Kathi says:

  Dear Janni, you look amazing in this bikini :)

 • Anna says:

  Skönt för dig att det är lite sol och värmare iallafall, här snöar det bara är -12 grader haha :(

 • Maggie says:

  Hej Janni!
  Det hade varit SUPERKUL att få se lite hur ni bor, dvs inne, både i Marbella och Monaco, kanske till och med en liten husesyn på din lägenhet i Stockholm!

  Stor kram

 • Eni says:

  Marbella is a very marvelous place and your bikini is amazing! Kisses from Italy,
  Eni

  2nd Eniwhere Fashion’s birthday
  Bloglovin of Eniwhere Fashion

 • Han a says:

  Hej Janni! Jag vet att du får väldigt mycket frågor angående vad du använder för kamera + objektiv. Jag är en av de som undrar, dock vet jag ju redan vad du har för kameror etc. Det jag undrar är däremot vilken kamera du använder till de olika bilderna ex dessa bilderna i detta inlägget. Vad har du använt för kamera och objektiv till dem? Ett tips till dig är att du skriver under ett inlägget vilken kamera + objektiv du använt till de tillhörande bilderna. Precis som du gör när du skriver vad kläderna du har på dig kommer ifrån :-) Hoppas du förstår vad jag menar, jag tror nämligen det skulle vara fler än bara jag dom skulle uppskatta det :) Kram!

  • janni says:

   Hej söta! Jag använder alltid Nikon D750 :-) Växlar mellan 35mm f1,8 och 20mm f1,8 objektiv. Nja, jag föredrar att inte göra det eftersom det inte är en kamera-blogg, hehe men det är bara fråga om du undrar. :-) Men som sagt, fotar nästan bara med D750. Kram!

 • ISA says:

  det där är sån SJUK kontrast till sthlm right now kan jag säga. varning för köldchock, haha. Men mysigt inne :)

 • Janni!! Could u pls pls make a post or just anwser here how you edit your pics that u post on the blog? I just love the colours etc. i blog myself but cant make them as pretty :/ pls i need ur help!! Xx

  • janni says:

   The key is to practice, practice and practice some more. To be honest! I’ve been editing photos for so many hours every day and google around to learn, and that’s actually the best tip I can give. If you don’t try you won’t learn, so just play around and try to remember how to do it. :-) Hugs!

 • Angelique says:

  Vilket bra tips att träna innan man ska flyga! Det har jag aldrig tänkt på innan men det är ju ganska logiskt att det inte blir jobbigt att sitta ner i flera timmar om man kört ett pass innan :) det får jag testa nästa gång jag flyger, ska till Spanien den 22a och jag vill bara spola fram tiden!

 • Siri says:

  Snygg bikini!

 • Is there any Train or direct Bus connecting Malaga and Marbella?

  Lisa – German Travelblogger

 • Sasha says:

  Gorgeous photos Janni!
  xx
  SASHA

 • Matilda says:

  Härliga bilder! Och hej kunde du snälla dela dina rooftop pass?:D Är själv just på semester och hotel gymmet har inte den bästa utrustningen så tips på hemma pass skulle uppskattas, snarast möjligast såklart!:D

 • Lisa says:

  Hej
  Vart är halsbandet ifrån?

Leave a Reply

Your email address will not be published.