BOUCHON

janni-deler-bouchon-monacoDSC_5164
janni-deler-bouchon-monacoDSC_5115
janni-deler-bouchon-monacoDSC_5165
janni-deler-bouchon-monacoDSC_5116
janni-deler-bouchon-monacoDSC_5117

New fave spot – Bouchon in Monaco!

Kom precis hem från en middag på nya favvostället, vi gick till Bouchon igen. Så. Sjukt. Gott. Jag åt kale-sallad med avokado och massa parmesan (mums) och SÅKLART tryllel-potatismos. Finns det på menyn beställer jag det – alltid. ;-) Extra gott att doppa pommes i moset, låter säkert riktigt konstigt men sjukt gott. Jon åt en veggie-burger så jag smakade en tugga och måste säga att den var riktigt god. Jag gillar ju i vanliga fall inte hamburgare så det här kan ju faktiskt vara något. Vi åt en mysig middag med Jordan som bor här, det slutade med att jag bad honom prata franska så jag kunde lära mig massa ord. Jag läste franska i skolan men har tappat det mesta, nu vill jag lära mig igen! När vi käkat åkte vi till bensinmacken och köpte massa godis, Jon tryckte i sig hälften på vägen hem så får se vad som finns kvar nu… Haha! Movie och sleepy-time, hörs imorgon hjärtan. Puss på er <3

//Just got back from a dinner at my new fave place, we went to Bouchon again. So. Tasty. I had kale salad with avocado and lots of parmesan cheese (yum) and OF COURSE truffle mashed potatoes. If a place have that on the menu I order it – always. ;-) Extra good to dip the fries in the mash, probably sound really weird but oh it’s so good. Jon had a veggie burger so I had a bite and have to say that it’s really good. I usually don’t like burgers so this can actually be something. We had a nice dinner with Jordan who lives here, it ended with me asking him to speak french so I could learn a few words. I had french in school but most of it is gone now, want to learn it again! When we were done we drove to the petrol station and bought lots of candy, Jon had half of it on our way back so we’ll see what’s left… Haha! Movie and sleepy time, talk tomorrow loves. Hugs <3

10 reaktioner på “BOUCHON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.