ARMY SUIT

janni-deler-army-suitL1009561
janni-deler-army-suitL1009507
janni-deler-army-suitL1009529
janni-deler-army-suitL1009482 copy
janni-deler-army-suitL1009527
janni-deler-army-suitL1009487
janni-deler-army-suitL1009523

Primark scarf/ Imso.com jumpsuit (on sale here!)/ Savas Milano bag (here!)/ Public Desire shoes

God morgon babes! Gårdagens look kommer här, skönt med en hel suit. :-) Var soligt och härligt så vi knatade runt och bara njöt av att vara här. Idag regnar det igen, varannan dag-väder här just nu haha! Jag tog mig ut på en promenad nu imorse iallafall, vill passa på innan jag kommer hem till snön och kylan, kommer nog inte orka mig ut på några promenader där hemma. Vi åker ju ikväll, måste mellanlanda den här gången vilket är lite segt. Har aldrig varit med om att det inte finns några direktflyg härifrån, kanske en liten hint till mig att boka biljetter tidigare och inte vänta till sista sekund. Jag är sämst på att boka i förväg, kan aldrig bestämma mig. ;-) Så vad ska vi göra idag då, jag hoppas på en sista lunch på Sphere och sen packa ihop. Kommer ju komma tillbaka hit snart igen, börja med att flytta över massa kläder hit. Känns sjukt spännande och lite läskigt… Hörs innan vi flyger, puss! Ha en fin måndag <3

//Good morning babes! Here’s yesterdays look, nice with a full on suit. :-) Was sunny and nice so we walked around and just enjoyed being here. Today it’s raining again, mixed weather here right now haha! I went out for a walk this morning anyway, want to do it now before I’m coming home to the snow and cold, guessing I won’t get out for any walks back home. We’re leaving tonight, have to do a stop over this time so that’s not great. Never had problems with finding direct flights from here, maybe a hint to me that I have to book tickets in advance and not wait until the last minute. I’m really the worst when it comes to booking flights, always have a hard time deciding. ;-) So what’s our plans for the day, I’m hoping for a last lunch at Sphere and then pack my bags. Will go back here soon again, have to bring lots of clothes here. Feels really exciting and pretty scary… Talk to you before we fly, hugs! Have a lovely monday <3

24 reaktioner på “ARMY SUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.