Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:00 | January 11, 2016

ARMY SUIT

janni-deler-army-suitL1009561 janni-deler-army-suitL1009507 janni-deler-army-suitL1009529 janni-deler-army-suitL1009482 copy janni-deler-army-suitL1009527 janni-deler-army-suitL1009487 janni-deler-army-suitL1009523

Primark scarf/ Imso.com jumpsuit (on sale here!)/ Savas Milano bag (here!)/ Public Desire shoes

God morgon babes! Gårdagens look kommer här, skönt med en hel suit. :-) Var soligt och härligt så vi knatade runt och bara njöt av att vara här. Idag regnar det igen, varannan dag-väder här just nu haha! Jag tog mig ut på en promenad nu imorse iallafall, vill passa på innan jag kommer hem till snön och kylan, kommer nog inte orka mig ut på några promenader där hemma. Vi åker ju ikväll, måste mellanlanda den här gången vilket är lite segt. Har aldrig varit med om att det inte finns några direktflyg härifrån, kanske en liten hint till mig att boka biljetter tidigare och inte vänta till sista sekund. Jag är sämst på att boka i förväg, kan aldrig bestämma mig. ;-) Så vad ska vi göra idag då, jag hoppas på en sista lunch på Sphere och sen packa ihop. Kommer ju komma tillbaka hit snart igen, börja med att flytta över massa kläder hit. Känns sjukt spännande och lite läskigt… Hörs innan vi flyger, puss! Ha en fin måndag <3

//Good morning babes! Here’s yesterdays look, nice with a full on suit. :-) Was sunny and nice so we walked around and just enjoyed being here. Today it’s raining again, mixed weather here right now haha! I went out for a walk this morning anyway, want to do it now before I’m coming home to the snow and cold, guessing I won’t get out for any walks back home. We’re leaving tonight, have to do a stop over this time so that’s not great. Never had problems with finding direct flights from here, maybe a hint to me that I have to book tickets in advance and not wait until the last minute. I’m really the worst when it comes to booking flights, always have a hard time deciding. ;-) So what’s our plans for the day, I’m hoping for a last lunch at Sphere and then pack my bags. Will go back here soon again, have to bring lots of clothes here. Feels really exciting and pretty scary… Talk to you before we fly, hugs! Have a lovely monday <3


23 kommentarer24 kommentarer om “ARMY SUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Såå snyggt jag dör!! :D

  Reply
 • Men tack söta! :D <3

  Reply
 • I love that jumpsuit! Great photos btw. X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Men lägg av så snygg!

  Reply
 • Du passar verkligen i ALLT, helt otroligt! :D<3

  Reply
 • Men sötnos, tack! <3

  Reply
 • Perfekt outfit ??

  Reply
 • Tack söta!! <3

  Reply
 • Du är så snygg! Och grym på att sätta ihop outfits ?

  Reply
 • Men åh vad glad jag blir, tack babe! <3 Stor kram!

  Reply
 • Love your look. I’d really love to see your wardrobe :-)

  Reply
 • Hehe, when I move I probably have to cut down on my clothes a bit… ;-) So then I can show you! <3

  Reply
 • Hej janni!

  Har fråga angående flytten, är Monaco hemma för Jon? eller varför väljer du/ni just att flytta till just Monaco? Det känns som ni både har mer band till marbella, ett stort fin hus och är där oftare än Monaco (din pappa har väl hus där också?) eller Sverige där båda har familj och vänner? Jag vet ju egentligen inte alls hur er situation är men bara nyfiken på varför just Monaco har du mycket vänner där också? :) kommer bli fantastiskt för er att flytta ihop i vilket fall som helst, lycka till med allt. Kram <3

  Reply
 • Hej söta! Jon har bott i Monaco i 10 år så det känns hemma för både honom och mig. :-) Jag älskar att vara där, att det är nära till allt, bra klimat och ett speciellt land att bo i. Vi får se om vi flyttar till Marbella i framtiden, just nu är det lite för kriminellt där för att jag ska våga vara där själv… Vilket jag vill känna att jag kan om jag flyttar någonstans! Ingen av oss är väl egentligen ett Sverige-fan, så vi bor hellre någon annanstans. Vi har vänner i Monaco också, så det känns som det bästa alternativet för oss just nu! Hoppas du fick svar på dina frågor. :-) Stor kram <3

  Reply
 • god how i love this outfit. this colors and this scarf….aah still could kill myself for not went into the store. have to go again on this weekend and pray i will find it. you look amazing janni <3

  Reply
 • Naaw, thanks babe! I’m sure you’ll find it, they had lots of them in Spain at least. :-) You really should get it, I’ve used it every day since i got it haha! It’s so warm and cozy! Xx

  Reply
 • So in love with your outfit!
  The shoes look amazing!
  Kisses,
  L&A
  http://www.lawayoflife.com

  Reply
 • Love this look <3
  xx

  SASHA

  Reply
 • Riktigt fint :)

  Reply
 • Grymt snygga skor! :)

  Reply
 • This outfit is so fierce, I love it so much ! Perfect for Monaco especially, it looks so beautiful and sunny there ! Oh how I wish to go back right now.

  XOXO
  Jess
  http://jessprainstyle.com

  Reply
 • Thanks babe! <3 It was both sunny and rainy, hehe. ;-) Hugs! <3

  Reply
 • So cute shoes, I want them! :) you look so beautiful

  Reply