AU REVOIR MONACO

janni-deler-au-revoir-monacoDSC_4958
janni-deler-au-revoir-monacoL1009430
janni-deler-au-revoir-monacoL1009432
janni-deler-au-revoir-monacoL1009390
janni-deler-au-revoir-monacoL1005963

Time to leave – bye Monaco! <3

Buhuu, dags att åka härifrån. Får nöja mig med att jag kommer tillbaka snart. :-) Har varit några väldigt sköna dagar! Jag hade kollat fel idag, trodde vi skulle åka en timme senare än vad vi skulle så det blev lite stressigt hehe. Hade kollar Marbella-flighten hit, så det var inte helt rätt! Som tur var kollade jag igen så vi hann, för min del hade det varit lugnt att missa flyget men Jon ska till Stockholm för en reklaminspelning så för honom hade det varit värre. ;-) Nu ska vi flyga till Bryssel och sen till Bromma, skönt att landa lite närmare hem för en gångs skull. Kommer kännas konstigt att komma hem, har inte varit där på riktigt länge känns det som! Får se om vi hörs när jag kommer hem, annars hörs vi imorgon. PUSS <3

//Buhuu, time to leave. Have to think that I’m going back here soon. :-) It’s been a few great days! I did check the flight wrong today, I thought we were flying one hour later so it ended up being a bit stressful hehe. Checked our Marbella-flight here, so that wasn’t really correct! Luckily I looked at it again so we made it, for me it would’ve been fine to miss the flight but Jon have to go to Stockholm for a commercial shoot so it would’ve been worse for him. ;-) Now we’re flying to Brussels and then Bromma, nice to land a bit closer to home for once. Will however feel weird to come home, feels like I haven’t been there in so long! If I have the energy we’ll talk when I get back home, otherwise I’ll talk to you tomorrow. HUGS <3

25 reaktioner på “AU REVOIR MONACO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.