PALM WALL

janni-deler-palm-wallDSC_5089
janni-deler-palm-wallDSC_5079
janni-deler-palm-wallDSC_5112 copy
janni-deler-palm-wallDSC_5085

Balmain top/ Gina Tricot jeans/ Chanel bag/ Nly by Janni shoes (here!)

God morgon från Sverige! Står inte vid en palmvägg nu på morgonen men fotade dessa i Monaco innan vi gick ut och åt middag en kväll. Dom har tapetserat om hela entrén i lägenhetshuset med detta, börjar nästan tro att någon som jobbar där läser min blogg och fixade det här som en flytta in-present. ;-) Jag och mina palmer… Gårdagen blev inte riktigt som planerat, haha! Vi flög till Bryssel, var försenade därifrån till Stockholm, fick reda på 10 minuter innan landning att nää vi landar på Arlanda istället för Bromma. Kan dom göra så? Vi hade ju en kompis som stod och väntade på oss i Bromma så det var lite segt. :-( Anyway – det slutar inte där… Jag var väl lite virrig med allt som hände så när vi hade åkt buss till flygplatsen från flygplanet så står vi och väntar på bagaget när jag märker att jag glömt mitt pass på planet. Så otroligt olikt mig! La det i fickan på stolen framför och glömde det när jag gick av. :-( Blev så sur på mig själv, slarvigt!! Ska ringa nu på morgonen så hoppas att dom hittar det, annars får jag stanna i Sverige ett tag haha! Ny dag och förhoppningsvis mer tur. Hörs under dagen, faktiskt ganska skönt att vara hemma nu. Puss <3

//Good morning from Sweden! I’m not standing in front of a palm wall this morning but we shot these in Monaco before we went out for dinner one night. They made the walls in the entré of the apartment with this, starting to think that maybe someone who works there reads my blog and made this as a moving in present. ;-) Me and my palmtrees… Yesterday didn’t really end up as planned, haha! We flew to Brussels, was delayed from there to Stockholm, got to know 10 minutes before landning that naah we land at Arlanda instead of Bromma. Can they just do that? We had a friend waiting at Bromma so that was not great. :-( Anyway – we’re not done yet… I guess I was a bit confused with everything going on so after we’ve been on a bus to the airport from the plane and waiting for our luggage I noticed I’d forgotten my passport on the plane. Really not a typical me-situatuon! I put it in the pocket on the seat in front of me and forgot it when I left. :-( Got so mad at myself, stupid me!! Will call them now this morning and hopefully they found it, otherwise I have to stay in Sweden for a while haha! New day and hopefully more luck. Talk during the day, actually pretty nice to be at home now. Hugs <3

24 reaktioner på “PALM WALL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.