GREEN & RED

janni-deler-greenandredL1009609
janni-deler-greenandredL1009643
janni-deler-greenandredL1009652
janni-deler-greenandredL1009617
janni-deler-greenandredL1009658
janni-deler-greenandredL1009667

Old hat/ Gina Tricot jacket (coming soon)/ Lindex top/ Nelly jeans/ Chanel bag/ Nly by Janni shoes (here!)

Hooked på grön senaste tiden eller vad? Tycker det passar så bra till allt. Hoodies, jackor, byxor och ja allt… :-) Min sista look från Monaco, det var verkligen perfekt väder där nu. Anyway, vet ni vad jag precis fick reda på? Att mitt pass är på arlanda!!! WOHO! Har f*n kämpat med det non stop sen jag kom hem. I will tell you the story, haha! Fick ett facebook meddelande från ena piloten som sa att han hittat mitt pass, lämnat det på arlanda, så jag har ringt och ringt men de sa att ingen hade hittat något. Blev ju nästan galen då jag visste att han hade lämnat in det. Fick tillslut ett nummer av den här piloten (räddaren i nöden), så fick tag på killen som lämnat det till terminalen och nu kan jag hämta det imorgon. Lättnaden! :D Herregud vad jag älskar vissa människor utan att jag ens träffat dom, hur gullig är han som hittar mig på facebook, ger mig ett nummer och fixar åt mig? I owe him big time! Nu ska jag på möte så har lite brådis, puss babes <3

//Hooked on green lately or what? Think it goes so well with everything. Hoodies, jacket, pants and well everything… :-) This is my last look from Monaco, the weather was really perfect there now. Anyway, do you know what just happened? My passport is at Arlanda!!! WOHO! I’ve been freaking fighting for it non stop since I got back home. I will tell you the story, haha! Got a facebook message from one of the pilots that told me he found my passport, left it at arlanda, so I’ve been calling and calling but they said no one found it. I almost went crazy since I knew this guy left it there. Finally got a number from the pilot (my life savior), so I got a hold of the guy who left it in the terminal and now I can pick it up tomorrow. So relieved! :D Oh my I love some people that I haven’t even met, how sweet is this guy who finds me on facebook, gives me a number and helps me find it? I owe him big time! Time for a meeting so I’m in a hurry, hugs babes <3

29 reaktioner på “GREEN & RED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.