DINNER DATE

janni-deler-dinner-dateDSC_5181
janni-deler-dinner-dateDSC_5185
janni-deler-dinner-dateDSC_5182
janni-deler-dinner-dateDSC_5187

My amazing dinner date – plus amazing food…

Det här härliga gänget hängde jag med igårkväll, min girlpower-familj. Haha! Det var visst en liten tjej som gillade kameran, hon är sin moster lik. ;-) Vi beställde mat från Raw, ett av mina favoritställen i Stockholm. Var lite nyfiken då jag alltid brukar beställa sushi eller grillad fisk där men nu när jag äter veggo fick det bli en annan rätt. Provade grillad tofu, vilket var riktigt riktigt gott! Vill prova laga det själv här hemma, har faktiskt fått hem en kokbok med massa enkla vegetariska recept. Ska laga några av de och dela med mig här tänkte jag! :-) Nu ska jag kolla efter någon bra serie och sova tidigt, hoppas ni har en mysig kväll. Kärlek till er <3

//Hung out with this lovely gang last night, my girl power-family. Haha! One little girl really liked the camera, she’s just like her auntie. ;-) We ordered food from Raw, one of my favourite places in Stockholm. I was pretty curious since I usually always order sushi or grilled fish there but now when I eat veggie I went for another dish. Tried grilled tofu, which was really really good! Want to try and make it on my own at home, actually got a cook book with lots of simple vegetarian recipes. Will try to make some of them and share here! :-) Now I’m gonna look for a good serie and sleep early, hope you have a cozy night. Lots of love <3

16 reaktioner på “DINNER DATE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.