COZY TIMES

jannideler-pinterest-inspo

Some winter inspo from Pinterest – follow me there at JanniDeler

God morgon babes! Har fastnat på Pinterest senaste tiden, och i brist på bilder här hemifrån så gjorde jag ett litet kollage med några favoriter därifrån. Allt ser så mysigt ut, haha! Tog en skön prommis i snön imorse, älskar att jag håller kvar vid den vanan även här hemma. Trodde jag verkligen inte att jag skulle eftersom det är så kallt, men väldigt skönt att starta dagen så. Luften är så frisk så man vaknar till och får energi hela dagen. :-) Nu vill jag bara mysa i tjocka tröjor och jackor, dricka varm choklad och kaffe och skaffa mig massa mysiga plädar och kuddar. Varför jag är besatt av Pinterest igen är nog för att vi ska fixa lägenheten i Monaco, vill hitta inspiration och då är det stället att hänga på. ;-) Dags för kaffekopp nummer två och komma ikapp med mailen. Hörs sen babes, puss och kärlek <3

//Good morning babes! I’m stuck on Pinterest lately, since I don’t have any pictures from home I made a little collage with some of my favourite pictures from there. Everything look so cozy, haha! Went for a nice walk in the snow this morning, love the fact that I’m keeping that habit even when I’m home. Really didn’t think I would since it’s so cold, but it’s a great way to start the day. The air is so fresh so you really wake up and get energy the entire day. :-) Now I just want to walk around in fluffy sweaters and jackets, have hot chocolate and coffee and get lots of nice pillows and blankets. Why I’m obsessed with Pinterest again is probably because we’re fixing the apartment in Monaco, want to find some inspiration and then that’s the place to hang out. ;-) Time for coffee cup number two and then catch up with my email. Talk later babes, kisses and love <3

9 reaktioner på “COZY TIMES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.