WINTER WONDERLAND

janni-deler-winter-wonderlandDSC_5787 copy

Country side weekend – couldn’t be happier!

Nu är vi framme! Jag tror inte ni förstår hur härligt det var att komma ut hit, lugnt, snö, otroligt vackert och bara helt underbart att vara här. Ljuset är fantastiskt, solen gick ner precis när vi kom och vi stod bara och tittade ut. Vi hoppade in i bilen och körde lugnt, snackade och gosade med Willow (hunden) hela vägen hit. Blir alltid så lugn när man är på såna här ställen, borde verkligen göra sånt oftare. Michaela och Jag ska laga mini-pizzor till middag och bara mysa! Ska försöka komma ihåg att fota ihop receptet till er om ni vill prova sen. :-) Vi båda kör ju vegetariskt nu så det är perfekt! Nä nu ska jag stänga ner datorn och njuta av att vara här, min gala-look får ni imorgon istället. Ha en underbar kväll, massa kärlek! <3

//Now we’re here! I don’t think you can understand how nice it was to come out here, calm, snow, incredibly beautiful and just amazing to be here. The light is magical, the sun was about to set right when we arrived so we just stood there and looked out. We jumped in the car and had a calm drive, talked and cuddled with Willow (the dog) the entire way over here. I always get so calm in places like this, really should do this more often. Michaela and I will make mini-pizzas for dinner and just chill! Will try to remember to take pictures of the recipe to you so you can try it later. :-) We’re both eating vegetarian now so that’s perfect! Time for me to shut down the computer and enjoy being here, you’ll get my gala-look tomorrow instead. Have a wonderful night, lots of love! <3

23 reaktioner på “WINTER WONDERLAND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.