GALA PREP

janni-deler-gala-prepDSC_5199
janni-deler-gala-prepDSC_5215
janni-deler-gala-prepDSC_5201
janni-deler-gala-prepDSC_5219
janni-deler-gala-prepDSC_5224
janni-deler-gala-prepDSC_5226
janni-deler-gala-prepDSC_5231
janni-deler-gala-prepDSC_5235

Make up by Gabbi and hair by Antonio Axu. Using Sweed Lashes “Gabbi” (here!)

God morgon på er! Hur mår ni? :-) Jag mår bra, lite trött. Inte på grund av festande men jag somnade sent och vaknade tidigt, story of my life haha! Blir lätt så när man är morgonpigg. Gårdagen då, hade en superhärlig dag med massa fix. Gabbi sminkade mig, första gången jag träffade henne och jag blev supernöjd! Är så ovan att ha extra fransar men jag älskade dessa. Efter smink så gick jag till Antonio som fixade håret, det här var alltså inte frisyren men eftersom mina lockar alltid brukar släppa snabbt så satte vi upp det såhär för att de skulle hålla bättre under kvällen. :-) Visar er looken senare, Michaela fotade och nu ska vi åka till hennes landställe om någon timme så kan se bilderna då. Vi ska mysa, rida och bara hänga. Ska bli så sjukt härligt! Hörs när vi är där, nu måste jag packa en liten väska. Puss! <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great, a bit tired. Not because of partying but I fell asleep late and woke up early, story of my life haha! That’s how it gets when you’re a morning person. So about yesterday, had a great day with lots of fix. Gabbi did my make up, first time I met her and I got so happy with the result! I’m not used to wearing extra lashes but I loved these. After make up I went to Antonio to get my hair done, this was not the look I went for but since my curls usually straightens out easily we put it up like this to make it stay throughout the night. :-) Will show you the look later, Michaela took some pictures and we’re going to her country house in about an hour so then I can see the pictures. We’re gonna chill, do horseback riding and just hang out. Can’t wait! Talk to you when we’re there, now I have to pack a small bag. Hugs! <3

16 reaktioner på “GALA PREP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.