MINI PIZZAS

janni-deler-mini-pizzasDSC_5882
janni-deler-mini-pizzasDSC_5858
janni-deler-mini-pizzasDSC_5866
janni-deler-mini-pizzasDSC_5867
janni-deler-mini-pizzasDSC_5874
janni-deler-mini-pizzasDSC_5885 copy
janni-deler-mini-pizzasDSC_5877

Tasty and healthy pizza-dinner last night, with some kale chips…

Såhär mysigt hade vi det igårkväll, och gott åt vi! Jag spanade in Editas grymma blogg för vegetariska recept och vi fastnade för polenta-pizza. Sjukt enkelt och riktigt gott! Vi toppade med rödbeta, chevre, honung och lite ruccola. :-) Receptet hittar ni här! Vi gjorde kale-chips till och jag förstår inte varför jag inte gjort det förut. Riktigt enkelt, lägg grönkål på en plåt, häll över olja, salt och lite chiliflakes och in i ugnen en snabbis. Håll koll bara och vänd runt lite ibland så det inte bränns. Kom precis hem från matbutiken så var tvungen att köpa med mig så jag kan laga samma snacks till filmen ikväll. :-) Nu är jag hemma igen efter en fantastisk helg, det gav mig så otroligt mycket energi att komma ut dit. Längtar redan tills nästa gång! Nu ska jag laga middag, blev hungrig av att tänka på middagen igår… Puss! <3

//This was how cozy we had it last night, and we had great food! I checked out Edita’s amazing blog to get some vegetarian recipes and we chose the polenta-pizza. So simple to make and really good! We topped it with beetroot, chevre, honey and some ruccola. :-) You’ll find the recipe here! We also made some kale chips to that and I can’t understand why I haven’t done that before. So easy to make, put kale on a baking tray, add olive oil, salt and some chili flakes and in the oven for a quickie. Don’t leave it there too long and flip it around a little so it doesn’t burn. Just got back from the grocery store so I had to buy some more so I can make that as a snack for tonights movie. :-) Now I’m back home again after an amazing weekend, it gave me so much energy to come out there. Already look forward to next time! Now I’m gonna make some dinner, got hungry by thinking of last nights dinner… Hugs! <3

16 reaktioner på “MINI PIZZAS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.