CUP OF TEA

janni-deler-cup-of-teaDSC_6059
janni-deler-cup-of-teaDSC_6190
janni-deler-cup-of-teaDSC_6005 copy
janni-deler-cup-of-teaDSC_6027

Yesterday morning with a cup of tea/ Wearing a Rails shirt.

God morgon hjärtan! Hade en riktig pangstart på dagen idag, mötte upp Mira strax innan 7 imorse för ett träningspass. Stenhårt och grymt skönt! Efter det gick vi till Nybrogatan 38 för en smarrig frulle. :-) Finns inget bättre sätt att starta dagen och veckan på, lite träning och mysigt sällskap till frukost. Mira åker till New York idag och kommer stanna i typ två månader… Tråkigt men kul om jag åker dit och hälsar på! Ska kolla resor snart, Michaela bor ju där också i vanliga fall så har ju lite olika anledningar att åka dit. Här är lite bilder från morgonen igår, vi mös runt i sockor och myskläder och drack te. Typ. Den här skjortan är magi, har två stycken från det märket nu och jag har aldrig haft på mig ett mjukare plagg. Hett tips! Nu ska jag ta en dusch och sen sätta mig och maila lite. Puss på er! <3

//Good morning loves! Had a great start of the day today, met up with Mira right before 7 this morning for a workout. Super tough and so nice! After that we went to Nybrogatan 38 for a tasty breakfast. :-) There’s no better way to start the day and week, some training and nice company during breakfast. Mira will go to New York today and stay for about 2 months… Sad but fun if I go there to visit! Will look for some tickets soon, Michaela lives there too usually so I have a few reasons to go. Here’s a few pics from yesterday morning, we just chilled in socks and cozy outfits and had tea. Kinda. This shirt is just magic, have two from this brand now and I’ve never had a softer piece of clothing. Great tip! Time for a shower and then dig in to some emails. Hugs! <3

15 reaktioner på “CUP OF TEA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.