CLASSICS PT.1

janni-deler-classic-levisDSC_6239
janni-deler-classic-levisDSC_6238
janni-deler-classic-levisDSC_6285
janni-deler-classic-levisDSC_6257

Wearing an old tee and Levis jeans!   Photos by Michaela Wissén

Klassiker – Levis 501’s. När jag var i San Fran med Levis haffade jag de här byxorna, har letat efter ett par som sitter som en smäck så länge. Vill ha vår nu så jag kan ha de till öppna klackar och slappa tishor. :-) Nu kör jag på barfota och tisha inomhus istället, funkar det med hehe. De är ganska långa så kommer nog klippa av dom så de blir kortare, ska bara bestämma mig först hur långa jag vill ha dom. Nog snackat om mina jeans, hur mår ni? Jag är hemma en sväng nu och raket-jobbar, när jag kommer i rätt flow kan jag lätt skicka iväg 100 mail i timmen typ. ;-) Ska till min kusin på födelsedagsmiddag om ett tag, ska bli mys att få hänga med en del av familjen. <3 Nu ska jag fortsätta mail-racet, puss och kärlek <3

//Classics – the Levis 501’s. When I was in San Fran with Levis I came over these pants, been looking for the perfect pair that fits amazing for so long. Want spring now so I can wear em with open heels and loose tees. Now I went for the barefoot and tee look indoors instead, works that too hehe. They’re pretty long so I think I’m gonna cut them so they get shorter, just have to decide how long I prefer them to be. Enough talking about my jeans, how are you guys? I’m back home for a quickie doing some rocket-working, when I’m in the right flow I can easily send like a 100 emails an hour. ;-) Will head to my cousin for a birthday dinner soon, nice to spend some time with half of the family. <3 Back to mail-race, kisses and love <3

34 reaktioner på “CLASSICS PT.1”

Leave a Reply

Your email address will not be published.