TRAINING KIT

5F4A0232
jannideler-fitnessguru-favorite-products

My favourite Fitnessguru products, find the kit HERE!

God morgon babes! Började dagen med en frisk (och kall) morgonpromenad, man vänjer sig vid kylan här hemma. Faktiskt riktigt skönt att ta en promenad när det är kallt, det är så frisk luft så man vaknar till liv dubbelt så snabbt. Eller nåt! ;-) Har kommit in i ett så skönt tränings-flow nu, kör tre pass i veckan och några morgonpromenader på det. Funkar perfekt för mig, inte för mycket och inte för lite. Jag är ju ambassadör för fitnessguru och har nu fått sätta ihop ett litet kit med mina favoritprodukter. Dessa är de jag använder dagligen, använder inte alla varje dag men nästan… Lärde mig hur jag ska äta choklad-caseinet nyligen (smakar kladdkaks-smet) och jag äter det varje kväll, haha! Ska visa er hur man gör snart. :-) Så istället för att köpa varje produkt enskilt så får ni nu ett bättre pris på mitt kit, ni kommer inte ångra er. Puss på er, ha en fin dag <3

//Good morning babes! Started my day with a nice (and cold) morning walk, you get used to the cold here. Actually really nice to go for a walk when it’s cold, the air is so fresh and you wake up twice as fast. Or something! ;-) I’m in such a good workout-flow now, do three workouts a week and some morning walks on top of it. Works perfectly for me, not too much and not too little. I’m an ambassador for Fitnessguru as you know and now I’ve gotten to create a kit with my favourite products. These are the ones I use daily, I don’t use all of them every day but almost… Learned how to eat the chocolate casein recently (tastes like chocolate cake cream) and I eat it every night, haha! Will show you how to do it soon. :-) So instead of buying each product separately you now get a better price on my kit, you won’t regret it. Hugs babes, have a lovely day <3

11 reaktioner på “TRAINING KIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.