BREAKFAST DATE

janni-deler-breakfast-dateDSC_6575
janni-deler-breakfast-dateDSC_6600
janni-deler-breakfast-dateDSC_6588
janni-deler-breakfast-dateDSC_6581

Breakfast after workout – at Nybrogatan 38!

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår bra, har träningsvärk från gårdagen… Körde på Kampsportslabbet för första gången och det var stenhårt. Skönt med lite träningsvärk, fasar inför imorgon däremot. Alltid värst dag två, haha! Efter det gick vi ju som sagt och åt frukost, älskar Nybrogatan 38. Jag tog kvarg med frukt och nötter, sen delade vi på en macka med ägg. Tog en superboost-juice också som faktiskt var riktigt god! Mysmorgon! Idag blev det frulle framför nyhetsmorgon, inte lika fint men minst lika gott. ;-) Såg att jag fick en fråga om Elle-galan update, det kommer… Mina bilder är på Michaelas hårddisk och jag förde in de i datorn men nu hittas inte filerna. Ska lösa det idag, tror jag möter upp Michan för lunch och häng nämligen. Hörs sen, ha en fin tisdag hjärtan <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great, sore muscles from yesterday… Went to Kampsportslabbet for the first time and it was so tough. I like sore muscles, don’t look forward to tomorrow though. Always the worst day two, haha! After that we went for breakfast as I mentioned, love Nybrogatan 38. I had quark with fruit and nuts, then we shared an egg sandwich. Also had a superboost-juice that was really tasty! Cozy morning! Today I had breakfast in front of the morning news, not as pretty but just as good. ;-) Saw a question about an Elle-gala update, it’s coming… My pictures are places on Michaelas hard drive and I imported them on my computer but now the files can’t be found. Will sort it out today, think I’m meeting up with Michan for lunch and hang out. Talk later, have a lovely tuesday loves <3

15 reaktioner på “BREAKFAST DATE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.