BLUE DREAM

janni-deler-blue-dream16.41.30 copy
janni-deler-blue-dream16.41.06 copy
janni-deler-blue-dreamElleGala-39
janni-deler-blue-dream 16.41.17 copy
janni-deler-blue-dreamElleGala-2
janni-deler-blue-dreamcopy
janni-deler-blue-dreamElleGala-17

Nly trend by Janni dress (here!)/ Saint Laurent bag     Make Up: Gabbi Elio Hair: Antonio Axu

Här är min Elle-gala look, bättre sent än aldrig eller vad säger man? ;-) Jag kände mig verkligen som en prinsessa i den här underbara klänningen. Den sitter som en smäck, massa tyll och i en alldeles fantastisk färg. Blått alltså, tröttnar aldrig! Fick en hel del frågor om den så det var extra kul att säga att jag hade på mig min egen design. :-) Jag älskar verkligen att klä upp mig, önskar att det var fler uppstyrda event man var bjuden på. Då hade jag kunnat ha prinsessklänning oftare. Tog typ tre bilder på själva galan så har tyvärr inte så mycket bilder att bjuda på därifrån, men det var väldigt uppklädda folk, god mat och en rolig tillställning. Tack ELLE för att jag fick komma! <3 Just nu ligger jag i mjukisar med datorn på magen, en knopp på huvudet och osminkad. Gotta love the contrasts in life, haha! Puss hjärtan, hörs ikväll <3

//Here’s my Elle-gala look, better late than never or what do you say? ;-) I really felt like a princess in this amazing dress. It fits perfectly, lots of tulle and in the most fantastic colour. Blue, never get tired of it! Got lots of questions about the dress so it was extra fun to say that I wore my own design. :-) I really love to dress up, wish there were more fancy events that I got invited to. Then I could’ve been wearing princess dresses more often. Took like three pictures on the gala so unfortunately I don’t have lots of pics to give you from that, but there was lots of dressed up people, good food and a fun show. Thanks ELLE for inviting me! <3 Right now I’m laying here in sweatpants and my computer on my stomach, a bun on my head and no make up. Gotta love the contrasts in life, haha! Hugs loves, talk tonight <3

32 reaktioner på “BLUE DREAM”

 • Anna says:

  Du är verkligen otroligt vacker ? Perfekt klänning!

 • Tereza says:

  hi Janni, I’m wondering why do you never wear earrings?
  you look stunning, amazing dress!

  • janni says:

   I don’t know actually, I used to wear it sometimes before but I just don’t like it on me I guess.. I like small earrings or sometimes super big ones, haha! Haven’t found the perfect ones I guess. ;-) Xx

 • Alexandra says:

  Du är otroligt fin och klänningen är bedårande, men tycker nästan du är ännu finare utan smink – en naturlig skönhet (och det är en STOR komplimang:)) <3 <3

 • Sasha says:

  This dress is so beautiful Janni! And you look beautiful in it!
  xx
  SASHA

 • Anna Lyhs says:

  Stilfullt och classy! Du får se till att designa en aftonklänning för någon kändis till Nobelfesten

  En sak jag tänkte på var hur många män som bar färdigknuten fluga. Att som man komma i smoking till Sveriges största modetillställning och bära resorfluga är nästan lika illa som att du skulle ha vita tubsockor till din klänning

  • janni says:

   Tack! :-) Det hade varit nåt, haha! Ja du, jag la inte märke till det men kanske stämmer. Kram!

 • antonia says:

  SLUTA NU!!!!! (see i learn a bit swedish just by reading your blog) again so crazy beautiful photos of you. i dont say that just to be nice to you, if i wouldnt think so i wouldnt say the things i do. (because you always say i am way too sweet hehe) but it is honestly what i think and i write it down what comes to my mind at this moment when i see you (your photos) I LOOOOVE!!!! seriously LOVE the 4. photo on which you look a bit down. look at that perfect holiwood nose and this poppin cheekbones. galet vacker!!! <3

  • janni says:

   Hahaha, wow you’re almost swedish now! ;-) Thanks babe, you always make me so happy and spread so much love, I really appreciate that. <3 Biggest hug and lots of love babe! <3

 • Mari says:

  SÅ himla fint. Du klär otroligt bra i blått.

 • christiane says:

  soooo beautiful in this blue dream!
  janni, first thing in my office in the morning is coffee and your BLOG ;-)

 • Eni says:

  This dress is really a dream! Love the princess tulle-skirt part and the deep neck line!

  http://kingstreetfashionista.blogspot.hu/2016/01/legally-blonde.html

 • Johanna says:

  Så snygg! Tycker klänningen är underbar! :)

 • Emma says:

  Hej Janni!!
  Först och främst WOW!!! Du passar gudomligt bra i den här kornblå/kungsblå färgen!!! Funderar på att köpa denna klänning och ha som balklänning, undrar dock hur är klänningen i storlek? Stor/Liten? Och är urringningen väldigt bred? Min storlek 38/40 är slut på Nellys hemsida, har du någon som helst aning om det kommer fyllas på? Håller tummarna.

  Tacksam för svar!!! Puss och kram.

  • janni says:

   TACK fina du! <3 Jag skulle säga att den är helt normal i storlek, kommer tyvärr inte fyllas på men prova kör en strl mindre? Borde funka! Urringningen är inte så bred, man kan lätt sitta ner, böja sig och röra sig normalt utan risk för att flasha boobsen. ;-) Kram!

 • Siri says:

  Så sjukt vacker!

 • Victoria says:

  En väldigt dum fråga nu kanske… men vad har man under en tröja/klänning med den urringningen, en vanlig bh fungerar ju direkt inte ;)

  • janni says:

   Hej söta! Absolut ingen dum fråga, men jag kör utan bh. Älskar att va utan bh, så det passar mig perfekt! ;-) Kram!

 • Jessica says:

  These photos are absolutely gorgeous <3 I love that color on you so much ! You should wear it more often <3

  XOXO
  Jess
  http://jessprainstyle.com

 • Emma says:

  Fantastisk fin klänning! Du är jättefin i den! <3

 • Kajsa says:

  Hej! Jag har vet att jag har läst att du har fått din halsband från Jon, men vet du ändå vart det kommer ifrån? Det är verkligen precis ett sånt jag letar efter! Kram snyggis.

 • Emma says:

  Hej Janni! Jag har försökt hitta din blåa snygga klänning på nätet men utan resultat. Vet du om den går att få tag i på nåt sätt i M eller L? Jag ska på bröllop i maj.. Om du har tid och möjlighet så svara gärna via mail. Vänliga hälsningar Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published.