BDAY DINNER

janni-deler-bday-dinnerDSC_6645
janni-deler-bday-dinnerDSC_6653
janni-deler-bday-dinnerDSC_6647

Celebrated my cousin last night, good food and family. <3

Såhär såg min kväll ut igår, födelsedagshäng med kusinerna och familjen. Supermysigt, dom hade gjort en halloumi-sallad till mig eftersom jag äter vegetariskt. Det var gulligt av dom, jag är ju fortfarande lite ovan med det och frågade om jag skulle köpa med nåt själv men dom fixade. :-) En liten update på det planet – jag älskar det vegetariska livet! Njuter varje dag faktiskt. Vi hängde kvar där ett bra tag och snackade om allt och inget, det är nog dessa stunder jag kommer sakna mest när det kommer till att flytta utomlands. Bara kunna möta upp familj/vänner för en middag, kommer ju fortfarande kunna göra det men med lite mer planering. Nu ska jag kolla något serieavsnitt eller en dokumentär innan jag kraschar i säng, vi hörs imorgon. Kärlek <3

//This is how my night looked like yesterday, birthday hang out with my cousins and family. So cozy, they made me a halloumi salad since I eat vegetarian. It was so sweet of them, I’m still pretty new on this whole thing and asked if I should buy something on my own but they made it for me. :-) A little update on that stage – I love the vegetarian life! Enjoy it every day actually. We hung out there for quite some time and talked about everything and nothing, guess these are the moments I’ll miss the most when I’m moving out of the country. Just to be able to meet up family/friends for a dinner, will still be able to do that but with a bit more planning. Now I’m gonna watch an episode from some tv-serie or a documentary before I crash in to bed, talk to you tomorrow. Love <3

14 reaktioner på “BDAY DINNER”

 • Malin says:

  Åh vad härligt att du tagit steget och blivit vegetarian! Har länge tyckt att den livsstilen skulle passa din snälla personlighet bättre än köttätande :) Tack för en underbar blogg! Du sprider massa positiv energi <3

  • janni says:

   Ja jag älskar det verkligen, mår SÅ mycket bättre! :D Vad glad jag blir, det är precis det jag vill göra. <3

 • Cierra Mais says:

  Such a sweet birthday dinner and it looks so good!

  xx

  http://cierramais.blogspot.com/

 • Härliga bilder och en inspirerande blogg! Kika in hos oss vi har precis lagt ut vår video från Maldiverna! http://wlaukkanens.se

 • Susanne says:

  Men vad fräsht och smarrigt det ser ut. :) Inspo!

  http://bysusanne.se

 • Anna says:

  Vad kul att det passade dig så bra! Tur att du provade på det ?

 • Men åhh vad härligt :D

  Blir alltid så glad av ett besök av dig på min blogg, tack fina du.
  Kram på dig <3

 • Josephine says:

  Hej fina Janni!

  Jag tänkte höra hur du sköter om ditt otroligt fina hår? Vad använder du för schampo/balsam/inpackning. Vitamintabletter? Hur ofta duschar du håret? Håller nämligen själv på att sparar mitt hår och behöver lite tips! Sen tänkte jag kolla vad du har för hudcremer? Vilka använder du varje dag? Sen sista delen.. Smink.. Vad använder du för smink till vardags och till fest? Hade varit kul med lite sånna inlägg :) Tack gulle! Kram

  • janni says:

   Hej fina! Jag tvättar det sällan, typ 2 ggr/veckan. Använder ofta hårolja varje kväll och det är väl det! Försöker träna/äta hälsosamt vilket jag tror spelar in ganska mycket i hår/hud/naglar. :-) Ojoj, kanske behöver göra ett inlägg om detta snart. Försöker fixa snarast! Kram <3

 • Marie says:

  Hej Janni! Undrar om du har något härligt restips till i sommar i juli? Vill ha det lilla extra och helst inget charter i grekland två veckor på samma ställe. Tänkte först mexiko men hörde det är regnperiod där i juli. Har du något roligt restips med sol och bad men även lite äventyr och upplevelser? Kramis

  • janni says:

   Åh, MARBELLA! Haha, älskar det stället på sommaren. Det finns allt, vädret, stranden, aktiviteter, Tarifa om du vill vindsurfa och se kritvita stränder, hoppa från klippor, rida i bergen, hajka upp för berg osv osv. Utelivet är grymt och riktigt bra restauranger. Allt helt enkelt! :-) Kram!

 • Julia says:

  Kul att det känns så bra med vegetarisk månad! Jag kör ju vegan denna månad, går också hur bra som helst. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.