PINEAPPLE

janni-deler-pineappleDSC08215
janni-deler-pineappleDSC08116
janni-deler-pineappleDSC08166 copy
janni-deler-pineappleDSC08204
janni-deler-pineappleDSC08174

Walker and Wade jumpsuit

Nu drömmer vi oss bort lite till taket i Spanien, och lite sol och värme… Haha! Plåtade det här morgonen den första januari, tror inte jag postat de här än? Kunde inte hitta de iallafall! Ljuset var så fint, välkomnade året på bästa möjliga sätt. :-) Jag som är van att vara i solen lite titt som tätt saknar det extra mycket nu, jag är verkligen ingen vinterperson. Även om jag kan tycka det är lite mysigt med snö, tjocka jackor osv. Som i helgen på Michaelas landställe, där var det magiskt! Jag älskar ju att gå barbent och det är ju bara glömma här hemma. ;-) Sitter och kollar biljetter just nu, ska åka till Monaco för att fixa inför de sista mötena inför flytten. Börjar på riktigt bli lite nervös, har rensat massor här hemma nu de här dagarna så det har väl varit bra att jag varit här. Tror jag börjar inse att jag på riktigt ska flytta till ett annat land, spännande och nervöst på samma gång. Ska bli kul att ha med er på resan! Ska snart möta upp Klara och köra ett träningspass, sen ska vi hem till henne och köra filmmys och sleepover. Puss <3

//Let’s dream away to the roof in Spain, and some sun and heat… Haha! Shot this in the morning on the 1st of january, don’t think I’ve posted this here yet? Couldn’t find it anyway! The light was so beautiful, welcomed the year in the best possible way. :-) I’m used to being in the sun pretty often and I miss it a bit extra at the moment, I’m really not a winter person. Even if I think it’s pretty cozy with snow, big jackets and so on. Like this weekend at Michaelas country house, that was magical! I love to walk around with bare legs and I can just forget about that here. ;-) Looking for tickets now actually, will go to Monaco to organize the last things for my meetings before I move. Starting to get nervous actually, been cleaning out a lot in my home these days, so I guess it’s good that I’ve been here. Think I’m starting to realize that I’m moving for real to another country, exciting but nervous at the same time. Will be fun to bring you on my journey! Will soon meet up with Klara for a workout, after that we’re going to her place for movie night and sleepover. Hugs <3

29 reaktioner på “PINEAPPLE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.