SLEEPOVER

janni-deler-sleepoverDSC_6680
janni-deler-sleepoverDSC_6692
janni-deler-sleepoverDSC_6684
janni-deler-sleepoverDSC_6693

Snacks and movie night w my girl. Kale-chips obsession continues…

God morgon babes! Hade en så otroligt skön kväll igår, hade tänkt blogga men helt plötsligt var klockan halv 12. Jag och Klara har inte hängt på länge så snacket gick i full gång. Vi drog och tränade ett snabbt men svettigt pass, drog hem till Klara och duschade, lagade lite mysigt snacks och kollade OC. Mådde så himla bra av det, brukar inte gilla att träna på kvällen men det var en så skön känsla när vi satt och kollade film. Vi gjorde kale-chips, Klara hade aldrig smakat det men nu är hon hooked. Alltså – ni måste prova! Vet att jag sagt det förr men det är så sjukt gott, blanda allt med kokosolja, på med massa salt, in i ugnen typ 5 min (håll koll så det inte bränns) och ta ut och toppa med ost. Klara hade gjort några dadel-chokladbollar också. Världens myskväll, nu vaknade vi precis och dricker kaffe. Tror hon gillar att jag sover här, då vaknar vi så tidigt. Morning person, hehe! ;-) Puss hjärtan, ha en fantastisk fredag så hörs vi snart <3

//Good morning babes! Had such a great night last night, was planning to blog but all of a sudden it was half 12. Me and Klara haven’t seen each other in a while so we had lots of catching up to do. We went for a quick but sweaty workout, then we went to Klara for a shower, made some snacks and watched OC. Felt so good after that, usually don’t like to train in the night but it was such a nice feeling when we sat there watching the movie. We did kale-chips, Klara had never tried it before but now she’s hooked. So – you have to try it! Know I’ve said it before but it’s so good, mix it with coconut oil, add lots of salt, in the oven for like 5 min (don’t leave it because it burns quickly) and take it out and top with cheese. Klara made some chocolate snacks with dates too. Such a cozy night, now we just woke up and we’re having coffee. Think she likes when I sleep here, we wake up so early then. Morning person, hehe! ;-) Hugs loves, have an amazing friday and I’ll talk to you soon <3

13 reaktioner på “SLEEPOVER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.