STOCKHOLM SNAPSHOTS

janni-deler-stockholm-snapshotsDSC_6664
janni-deler-stockholm-snapshotsDSC_6665
janni-deler-stockholm-snapshotsDSC_6656
janni-deler-stockholm-snapshotsDSC_6655
janni-deler-stockholm-snapshotsDSC_6666

Some snaps from my day yesterday <3

God morgon hjärtan! Hur mår ni? :-) Jag mår toppen, ska snart iväg till frisören för att göra en liten behandling för håret. Ska bli skönt! Igår mötte jag upp min syster och våra vänner Jossan och Jennifer för en lunch, alltid lika mysigt att hänga. Vi åt på Lilla P och deras sallader är grymt goda! Det var fint väder men riktigt kallt. Jag garvade och sa att det är svårt att fota outfits these days, man har bara på sig allt man hittar för att hålla sig varm. As you can see… ;-) Men tänkte att det kanske är kul för er att se lite “vardags-bilder” också. Nu ska jag svepa i mig det sista kaffet (försöker dra ner men det är f*n omöjligt) och börja röra mig mot frissan. Hörs snart, kärlek <3

//Good morning loves! How are you? :-) I feel great, will soon head over to my hairdresser to do a treatment for my hair. Will be nice! Yesterday I met up with my sister and our friends Jossan and Jennifer for lunch, always nice to hang out. We went to Lilla P and their salads are so tasty! The weather was beautiful but oh so cold. I laughed and said it’s hard to shoot outfits these days, you just wear everything you’ll find to keep warm. As you can see… ;-) But I thought maybe it’s fun for you to see some “everyday pictures” too. Now I’m gonna chug the last coffee (trying to cut down on it but it’s freaking impossible) and start heading over to the hair dresser. Talk soon, love <3

23 reaktioner på “STOCKHOLM SNAPSHOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.