ALONE TIME

janni-deler-alone-timeDSC_6810
janni-deler-alone-timeDSC_6814 copy
janni-deler-alone-timeDSC_6821

How I spent my night, now – movie time!

Alltså så sjukt härlig dag! Eller den började väl sådär med försenat flyg osv, men fram kom jag tillslut till ett soligt och härligt Monaco. :-) Fixade lite här hemma, gick till banken för ett möte och sen gick jag en promenad. Så skönt att komma ut och röra på sig när man har suttit på ett flyg, då mår man alltid lite bättre. Gick och handlade hem mat och lagade en god middag till mig själv. I’m all alone… Haha! Tog ett härligt bad och tände ljus i det fina rosa badrummet (gillar rosa men vet inte vad jag tycker om det på väggarna såhär), jag har ju inget badkar hemma i Stockholm så vill alltid bada när jag kommer hit. Orkar inte ligga där i för länge däremot, helst ska det vara kokhett så tillslut svettas man istället för att känna sig fräsch. Vet inte varför men jag gillare! Fick ett litet surprise sms idag, Jon kommer hit nu ikväll istället! WOHO! Ska bli så mysigt att hänga igen, så nu ska jag slå på någon film och mysa samtidigt som jag väntar. Ha en skön kväll hjärtan, puss <3

//Such a nice day! Well it didn’t start great with a delayed flight and so on, but I arrived at least to a sunny and great Monaco. :-) Organized in the apartment, went to the bank for a meeting and then I went for a walk. Felt so good to come out and get some fresh air after flying, you always feel a bit better after that. Went to buy some food and cooked a nice dinner for myself. I’m all alone… Haha! Took a nice bath and lit some candles in the beautiful pink bathroom (I like pink but I don’t know what I think about it on the walls like this), I don’t have a bathtub in Stockholm so I always want to jump in when I come here. Can’t be in there for too long though, I prefer it really hot so in the end I’m almost sweaty instead of feeling fresh. Don’t know why but I like it! Got a little surprise text today, Jon will arrive here tonight instead! WOHO! Will be so nice to hang out again, so now I’m gonna watch a movie and chill when I’m waiting for him to arrive. Have a great night loves, hugs <3

9 reaktioner på “ALONE TIME”

 • hahaha you are right that it’s too much pink, however I envy you <3 I wish I had a tub right now… after sooo many days training, your legs need it ^^

  Check out the Prada's video that has open a new story-line about a possible change at the fashion industry. What do you think??
  http://www.mgluxurynews.com/posts

  Bests!! M

  • janni says:

   Haha, I know… ;-) Oh yes, it’s the best when you have sore muscles. Feels like they relax even more! Xx

 • Cierra Mais says:

  It’s always lovely to have down time and alone time! Have a relaxing evening love!

  xx

  http://cierramais.blogspot.com/

 • antonia says:

  haha well the pink is really something that you need to get used to haha, but in the 70s this was really hip :D orange and pink walls were really common ;) wait a few years maybe the trend is coming back like every trend from the past comes back earlier or later :)
  well well i LOVE alone time. i know ppl that are afraid to be alone but i am that kind of person that actually NEEDs alone time and i get angry and stressed out if i havent enough time for myself :) hope jon arrives save. have a cozy night <3

  • janni says:

   Hahaha, I guess… ;-) Let’s hope it’ll become a trend soon again, then me and Jon will have a VERY trendy bathroom at least. ;-) A while ago I hated alone time, but I’m starting to appreciate it more and more now. It feels great! :D Hugs babe! <3

 • Johanna says:

  Ser sååå härligt ut! Vi går i husbyggartankar och det skulle vara såååå skönt med ett badkar att mjuka upp kroppen i! :D

 • Anna says:

  Åh så mysigt ?

 • Sara says:

  Åh vad härligt att komma utomlands :D Och badkar! Avis!

Leave a Reply

Your email address will not be published.