CHANEL BOY SALE

janni-deler-chanel-boy-bag_DSC8261
janni-deler-chanel-boy-bag_DSC8265 copy
janni-deler-chanel-boy-bag_DSC8267

Time to sell this little baby, I don’t use it as much as I want to…

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Vi tog en sovmorgon idag, superskönt. Sitter och dricker kaffe och ska maila lite nu. :-) Tänkte att det var dags att sälja min ena Chanel Boy Bag (medium), har tagit lite tid men det är för att jag inte varit hundra procent säker på om jag verkligen vill… Haha! Jag älskar den men tyvärr så använder jag den inte tillräckligt så jag känner att den skulle passa bättre hos någon som faktiskt använder den. Jag har ju aldrig sålt något sånt här så jag vet inte bästa vägen att gå men när jag skrev att jag skulle sälja en så var ni många som var intresserade. :-) Jag har kvar kvitto, påse och care book så allt det kommer med. Jag kommer sälja den för minst 30 000 sek (nypris 4400USD), så om någon är intresserad kan ni maila mig på [email protected] så tar vi det vidare därifrån. (Ps. hör bara av er om ni verkligen är intresserade). Den är i väldigt bra kvalitet och ser i princip ny ut! Puss <3

//Good morning loves! How are you? We slept in today, felt so good. Sitting here having coffee and will get on with some emails now. :-) Thought it’s about time to sell one of my Chanel Boy Bags (medium), it’s been a while since I said it but I haven’t been a hundred procent sure if I really want to… Haha! I love it but unfortunately I don’t use it as much as I would want to so I feel that it would be better if someone else would have it that actually uses it. I’ve never sold anything like this so I don’t know the best way to go but when I wrote that I was about to sell it many of you were interested. :-) I have the receipt, dust bag and care book so all that will come with it. I will sell it for at least 30 000 sek (retail price 4400 USD), so if anyone is interested you can email me at [email protected] and we take it from there. (Ps. only serious buyers please). It’s in really good condition and looks like new! Hugs <3

22 reaktioner på “CHANEL BOY SALE”

 • Jennifer says:

  Fast, om jag inte minns fel nu så fick du den i julklapp år 2013, och dollarn var på typ 6,3-6,7 då, så att sälja den för minst 30 när den inte ens kostade de verkar rätt orimligt… 4400 USD var väl då typ runt 28-30.000.. Så att sälja den för MINST 30k verkar väll lite väl saftigt? Snarare MAX 30k, medan 20-25k verkar mer rimligt, då den ändå är begagnad… :)

  • janni says:

   Hej fina! Grejen med dessa väskor är att de inte sjunker i värde, och när jag googlat runt så har alla väskor jag hittat (typ 3 st) i samma modell och skick kostat mellan 37-40 000 sek. Min ser ut som ny så ingen kommer ens märka att den är begagnad. Har redan fått några bud så det finns folk som är intresserade. :-) Kram!

   • Jennifer says:

    Okej, då är jag med dig. Den är jättefin så är inte förvånad! Hoppas du hittar rätt köpare för den :)

 • Anna says:

  Den är ju sååå snygg, synd bara att man inte har ekonomin för den haha ??

  • janni says:

   Ja jag älskar den, men tråkigt att bara se den stå och inte komma till användning. :-( Bättre att någon annan får ha den som faktiskt använder den! Kram <3

 • Amanda says:

  Var inte super mycket billigare då. Tänker eftersom dollarn låg kring 7 om inte lägre när du köpte den, vilket blir ca 30000 SEK. Tänker den är ju ändå begagnad.

 • emma says:

  Fin väska!

 • Marie says:

  Hej Janni! Tänkte fråga dig hur du gör när du bär med dig din kamera? Jag har en objektiv som är för kortare skärpedjup men den fångar inte med omgivningen då man får med rätt lite i bilden så måste alltid ta med mig ett annat objektiv. Är helt ny inom foto men jag älskar det. Tänkte fråga hur du gör? Har du ett objektiv du oftast fotar med eller bär du med dig olika? :) Stor kram!

  • janni says:

   Hej söta! Jag brukar oftast välja ett objektiv för dagen beroende på vad jag sa göra. :-) Ibland har jag med mig två, om jag inte kan bestämma mig. ;-) Kul att du gillar det, det blir bara roligare och roligare! <3

 • maria says:

  Beautifull bag, a dream bag, emphasize on DREAM, as even with 1000 euros discount, still cant afford it! Xxxxx from holland

 • Anne-Loes says:

  Ohhhh I’m soooo in love with this one!!!
  Wish that I had the money to but it…
  BUTTT I’ve spend my money on a flight straight toooo… MALTA!
  please check out my blog, really wanna share it with you!

  http://www.denimfsdiary.wordpress.com

  xxxxxx

 • Sara says:

  OM man ändå hade 30000 över just nu… :)

 • Anna Lyhs says:

  En liten varning…. Om du lägger upp massa varor här kan skattmasen se det som verksamhet och du riskerar beskattas. Vänta åtminstone tills du bor i MC. En kompis sålde massa barnkläder på blocket och skattemasen ansåg att det var en verksamhet. Hon fick betala massa skatt men har överklagaat

 • Paulina says:

  Den dagen jag köper en väska för över 2000 haha…..

 • Annie says:

  Lägg om den på https://www.rebelle.com/ som precis har lanserat i Sverige :)

 • Uyanga V says:

  Hi Janni, I sent an e-mail inquiring about this bag, would looove to buy it! Please let me know if it is still up for sale :)

 • Amanda says:

  Lägg upp den på Barnebys auktionshemsida. Där finns allt möjligt och där går den säkert för mer pengar :)

 • Kristiina says:

  Is the bag still on sale? I would be interested. :)

 • Kristiina says:

  I sent an email to to you :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.